«Я вас дуже прошу — живіть сьогоднішнім днем, кайфуйте від ваших дітей, чоловіків, мам, татусів»: Анна Саліванчук у ЖВЛ розповіла про те, як війна змінила її плани

В інтервʼю «Життя відомих людей» Анна Саліванчук розповіла, що ходить до психолога та що зробить після перемоги.

Актриса Анна Саліванчук, зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, до 24 лютого мала напружений графік і навіть отримала дві головні ролі, про які мріяла — головного лікаря та полковника поліції. Про те, що війна перекреслила всі її плани, зірка розповіла в інтерв’ю ЖВЛ.

24 лютого Саліванчук навіть не усвідомила, що в Україні почалася війна. З Києва їхати вона теж не планувала:

«Я казала, 2-3 дні, і все буде нормально. Я нікуди зі своєї хати не поїду».

Перші два тижні Аня знімала стрес на кухні — готувала. І жодного разу не спустилася із дітьми у сховище. Все змінилося, коли вона побачила зі свого вікна, як російська ракета влучила у столичну телевежу. Після цього акторка перебралася з дітьми до своєї бабусі у Львівську область.

«Поїхала до Стрия. Робила завжди якісь творчі зустрічі. Допомагала, їздила в госпіталь до поранених, робила вареники, плела сітки. Я багато допомагала. І мені було добре».
 
У Стрию із синами зірка була до травня. Потім повернулася в Київ, однак зізнається — натхнення не має. Та якщо раніше улюблена справа давала енергію, то зараз навіть зйомки не радують.
 
«Зараз я зранку встаю, а в мене сили вже немає. Мені немає звідки брати ту енергію».
 
Та Саліванчук все одно почала грати у виставах. Вона рятується спортом, бальними танцями та співом! Та найбільше повернути натхнення Ані допомагають сеанси з психологом.

«Я вже не витримувала, не справлялася сама з собою. В мене апатія страшна почалася, просто нічого не хочу. Кожного дня стається якесь жахіття, і ти просто не можеш».
 
У майбутньому Саліванчук, звісно ж, чекає на перемогу України. Аня продовжує терапію та навіть планує здобути психологічну освіту. Також вона мріє поставити власну виставу та вже обирає матеріал. А ще обіцяє нашим захисникам стати для них свахою.
 
«Як закінчиться війна, в кого немає дружини, я буду допомагати кожному хлопцю. Ви потрібні всім. Перемога вже дуже-дуже близько. Я в цьому впевнена на 100%. Я вас дуже прошу — живіть сьогоднішнім днем, кайфуйте від ваших дітей, чоловіків, мам, татусів. Просто обіймайте, цілуйте і кажіть, що ви їх любите. Це найголовніше, що у вас є».

А подивитися найулюбленіший український серіал «Одного разу під Полтавою» з Анною Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, можна на телеканалі ТЕТ у будні о 15:00. 
  
Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ