«Я хочу бути присутнім у житті дитини»: Костянтин Войтенко у ЖВЛ розповів про розлучення та як волонтерить зараз

У «Життя відомих людей» Костянтин Войтенко розповів, чому розлучився, та як допомагає Україні зараз.

В інтерв’ю ЖВЛ актор Костянтин Войтенко, зірка серіалу «Ромео та Джульєтта з Черкас» на ТЕТ, вперше поділився подробицями свого розлучення, а також розповів про те, як із березня разом із хореографом Антоном Нестерком збирає допомогу для українських військових.  

«Тут плитоноска в нас є, баул, ліки, рукавички, взуття. Всі ці посилки — це різні напрямки, різним людям. Нам вдалося зібрати та, звісно, витратити 6,5 мільйонів гривень загалом»,  — поділився успіхами Костя.

Костя весь час присвячує волонтерству, оскільки всі зйомки зараз на паузі. Сам актор живе на заощадження. І мріє повернутися до роботи вже як режисер.

«Я хочу і серіали знімати, і комедійні фільми, і комедійні серіали, і не комедію. Я точно знаю, що я можу це робити. Я хочу більше працювати режисером, але я не хочу закінчувати кар’єру актора. Я просто буду вибирати проєкт. І вже не буде халтурних проєктів, де я такий: “Ну окей, гроші”. Я хочу робити з якимось сенсом контент. Надихати, дарувати людям позитив. Це класно».
 
Тепер Войтенко звертатиме увагу і на те, з ким він знімається. Бо зізнається — зовсім не пишається тим, що був в одних проєктах із російськими акторами. Зокрема, з Антоном Батирєвим, який після багатьох років заробітчанства в Україні підтримав російський напад.
 
«Я з ним не спілкувався, не дружив, не товаришував. Відпрацювали та все. Вони всі знімались тут тому, що їм пропонували більші гонорари, аніж там. Оце парадоксально», — згадав актор.
 
Також уперше Войтенко прокоментував і новину про своє розлучення з дружиною Валентиною Марініною. Стосунки подружжя, за якими минулого року стежила вся країна під час шоу «Танці з зірками», врятувати не вдалося.
 
«Я розповідав на проєкті, як я справляюсь з цим, що я роблю: "Може вийде, може не вийде, може врятую сім'ю, може ні". Це нормально. Мені здається, це класно, це правильно, аніж завжди все добре, завжди все рожеве. Ми вирішили це давно, заздалегідь, що, напевно, потрібно вже все. Ми спілкуємось на тему дитини. Ми добре розійшлися, домовилися. Все нормально. Я забираю доньку до себе».
 
Бути з донечкою Емілією для Кості вкрай важливо. Адже, коли його батьки розлучилися, йому дуже не вистачало тата. Вони бачилися рідко. Тому сам таких помилок допустити не може.
 
«Я хочу бути присутнім у житті дитини. Я розумію, у мене був приклад, як не потрібно, і я так не роблю. Зараз я максимально продуктивний. Я все планую, все розписую. Узгоджую з дитиною. Вона каже: "Так, класно". Вона за будь-який двіж».
 
У житті актора від початку великої війни дійсно багато, чого змінилося. Та й він сам, каже, змінив своє ставлення до життя. Войтенко вірить, що попереду на нього і на Україну чекає світле майбутнє.
 
«Мені здається, я став більш мужнім, більш дорослим, більш стриманим і більш впевненим. Я відкрив для себе людей. От ми з Антоном почали працювати. Я знав, що він класна людина. Але коли бачив, що він кожного дня просинається о 6 ранку і у сторіс викладає, що працює… Він кожного дня це робить. Оце відкриття. Я хочу бути з ним. І ми всі будемо хотіти щось робити для відновлення країни. Я думаю, всі будуть відбудовувати країну». 

Ще більше ексклюзивних інтервʼю — у шоу «Життя відомих людей» у будні о 10:00 на телеканалі ТЕТ. 
  
Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ