«Він дуже любить Україну»: Ірина Сопонару у ЖВЛ розповіла про закордонного коханого та материнство

В інтервʼю «Життя відомих людей» Ірина Сопонару розповіла, що її серце зайняте та чи замислюється про весілля.

Ірина Сопонару, зірка серіалу «Одного разу під Полтавою», розповіла у ЖВЛ, яке виходить у будні о 11:00 на ТЕТ, про коханого з Лондона та плани щодо весілля.

У лютому тривоги повітряні та внутрішні причини змусили народну улюбленицю поставити на паузу своє злагоджене життя на Батьківщині й податися в нікуди.

«Я не плакала, там, не емоціонувала, я просто була дуже сильно налякана. Я поїхала в Румунію. І після цього ми поїхали в Лондон, до моєї сестри».
 
Єдине, на що Ірині ставало там ентузіазму — акції, покликані привернути увагу світу до війни в Україні. 

А влітку Ірина, нарешті, повернулася додому.

«Ранок, який я прокинулася у своєму ліжку в Києві, це був найкращий ранок у моєму житті. Коли перший раз виїхала у Київ, я так плакала за кермом, коли проїжджала ці нерозібрані блокпости, ці їжаки».
 
Раніше від негативних емоцій Ірина завжди рятувала себе роботою. Цього разу, чи не вперше у житті, цей метод не працював, адже роботи акторка не мала. Але вона її собі все одно придумала — створила власний YouTube-канал «Сопонару TV», де виходить проєкт «Передай Зеленському!».
 
«Я про нього давно мріяла, але якось не доходили руки. Він мене заряджає зараз».
 
А ось своє кохання, британця Різа, Ірина зустріла у Києві ще півтора року тому.
 
«Він, на той момент, жив уже в Києві рік. І він дуже любить Україну, він сюди переїхав, тому що він хотів переїхати у Київ. Я сама не розумію, чому так, другий британець у моєму житті».
 
Майже одразу пара почала жити разом. Ірина зізнається — швидкі темпи розвитку стосунків її зовсім не лякали.
 
«Мені не було важко. Я довго була сама після останніх своїх стосунків. І я вже така переживала, що мені буде важко з кимось, у принципі, тому що я звикла бути одна».
 
А згодом дійшло й до знайомства з батьками. Зустріч із майбутньою свекрухою її теж ніскілечки не лякала.
 
«Не було у мене такого хвилювання: “Ой, типу, якщо я їм не сподобаюся?”. По-перше, ну чому я маю їм не сподобатися? Я жінка, яка дуже кохає їхнього сина. Я дуже довго не була готова до весілля. От зараз воно й прийшло».
 
Хоча Ірина не приховує, піти до вінця зараз вона не готова.
 
«Наразі — ні. Ну, мені хочеться, щоб це було свято в повному розумінні цього слова. Щоб усі раділи й святкували, розумієте. А ні — дай Боже, щоб сирени не було!».
 
Поки не наважується втілити  в життя акторка ще й інше своє бажання — материнство.
 
«Я ніколи не казала, що я чайлдфрі, я просто не була готова народжувати самостійно. А тепер я готова. Але я дуже боюся народжувати їх у цей світ через те, що зараз відбувається».
 
Ба більше — Ірина щиро задумується й про те, що готова подарувати свою материнську любов дитині, яку цього позбавили. Про свої наміри актриса сказала й своєму коханому.
 
«Він готовий до діалогу. Цю розмову я поставила на паузу, тому що, у принципі, це неможливо реалізувати. Коли настане час, я до цієї розмови повернуся. Я цю думку не відкидаю, що, можливо, це станеться. Так. Але зараз мене просто банально страшно».
 
Але точно знає, що і своє майбутнє, і майбутнє своєї родини бачить саме в Україні.

А подивитися найулюбленіший український серіал «Одного разу під Полтавою» з Іриною Сопонару в ролі Іринки можна на телеканалі ТЕТ у будні о 15:00. 
  
Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ