Як виготовити шкедебе та інші секрети Рустема Емірсалієва

Рустем Емірсалієв поділився з читачами Instagram-сторінки ТЕТ секретами приготування шкедебе, екранними стосунками з Оксаною та дитячими мріями.

Ти справді володієш мовою, якою розмовляє Азіз?

—  Так, це турецька мова і я її знаю. Трохи вмію розмовляти, непогано розумію усну мову. Так що на стамбульському базарі не пропаду. 

Тобі подобається твоя роль у “Зірконавтах”?

—  Азіз мені подобається. Мені здається, що герой вийшов хорошим, хоча зараз, коли серіал вийшов на екрани, я бачу, що варто скоригувати. Я це зроблю, якщо, сподіваюся, буде 2 сезон “Зірконавтів”. Тоді глядачі побачать ще крутішого, цікавішого та кумеднішого Азіза. 

З ким залишиться Оксана?

— Як ви пам’ятаєте, перший сезон “Зірконавтів” закінчився на тому, що Оксана залишилася з Олексієм. Що буде далі? Оксана може почати стосунки з Азізом, чи з Вітею, або з Гурамичем. Або взагалі, знайти собі симпатичного інопланетянина і полетіти на Альфа-Центавру. Це ж “Зірконавти” — може статися все що завгодно.

Як тобі грати лікаря?

— Дуже прикольно та цікаво. Для мене це нове амплуа, тим паче я не звичайний лікар, а космічний. Тому мені ця роль сподобалася. Я повторив би цей досвід. 

Що таке шкедебе?

— Це питання турбує багатьох. Ми й самі не впевнені, з чого воно складається. Можливо, це якесь зілля, що допомагає від усього, така собі панацея. Секретні ліки Азіза. Мені взагалі здається що це кокаїн, перемішаний з “Revo”, але насправді це може бути що завгодно. 

Як зробити шкедебе?

— Ой, це дуже просто. Берете кілька штук (шум перфоратору), перемішуєте з (шум перфоратору), додаєте трохи (знову шум) і готово. Тепер у вас є шкедебе. Рецепт надзвичайно простий. 

Ви дружите з іншими зірконавтами у реальному житті? 

— Ми знайомі вже дуже давно, тому стосунки у нас навіть більше ніж просто дружні. Ми найкращі друзі. З Іллею Дерменжи та Сергієм Бібіловим ми взагалі були в одній команді КВН, це було дуже давно, але дружимо ми й досі. З Дашею Кобяковою та Христиною Понунаєвою ми дружимо ще з минулого століття (а дівчата все такі ж красуні). Дмитро Голубєв — мій давній знайомий, з Олександром Станкевичем у нас теж чудові стосунки. Найпізніше ми познайомилися з Вітею Розовим, але він дуже хороший хлопець, тому ми здружилися. Навіть тьотя Галя круто влилася в колектив.  

Які моменти “Зірконавтів” було складно знімати? 

— В мене конкретно не було складних моментів під час зйомок. Загалом, складність полягала в тому, що ми поспішали, і за один день знімали багато матеріалу. Ми знали, що ви дуже чекаєте на прем’єру “Зірконавтів” і нам хотілося скоріше створити для вас крутий серіал. Крім цього, в мене складнощів не було. У моїх колег були проблеми, коли вони по кілька годин знімалися у жарких скафандрах. Незважаючи на це, зйомки всім дуже сподобалися. 

Тобі страшно зніматися? 

— Я б так не сказав. Навпаки, зніматися дуже прикольно, цікаво та захоплююче. Це круто і точно не страшно. А от виходити на сцену перед глядачем — це завжди як перший раз. На знімальному ж майданчику можуть бути якісь фізичні складнощі, але насправді це дрібниці. Від процесу зйомок я отримую неймовірне задоволення. 

Які ролі ти ще зіграв? 

— Кого мені тільки не доводилося грати. Я був адвокатом, шашличником, кухарем, таксистом, ДАІвцем і навіть грав учасника реаліті-шоу. Колись грав вовка та фотографа на пляжі. Коротше, ролей було дуже багато. І кожна з них, навіть найменша, мені дуже подобається. У них у всіх є щось таке, що запам’ятовується на все життя, ролі стають частиною мене. 

Сподіваюся, що надалі в мене теж будуть максимально різнопланові ролі. 

Ким ти мріяв стати в дитинстві? 

— Ой, ви знаєте, моє дитинство було так давно, що це не так і просто згадати. Мабуть, як і усі, мріяв стати космонавтом. Мрія збулася, адже ненадовго я став ним. Підлітком я хотів бути як Джекі Чан, Чак Норіс або Брюс Лі. З віком мрії змінювалися і наскільки я себе пам’ятаю, а пам’ятаю я себе з позавчора, я хотів стати хорошим актором. Поступово я йду до своєї цілі і сподіваюся, що досягну її.