«Я була прям супер щаслива його бачити. Ми спілкуємось»: Ірина Поплавська у ЖВЛ розповіла про стрес під час війни та чи підтримує контакт з колегами по серіалу «Моя улюблена Страшко»

В інтервʼю «Життя відомих людей» Ірина Поплавська розповіла, як поїхала з України та виступає в Берліні.

Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Ірина Поплавська дала ексклюзивне інтерв’ю ЖВЛ і розповіла, де знаходиться зараз, та як підтримує зв'язок зі своїми колегами. 

З ведучим Нікітою Добриніним актриса спілкувалася з Німеччини, де проживає останні півроку:

«Мені дуже страшно було, але я ніяк не могла умовити маму поїхати теж. А потім, коли почали бомбити атомну електростанцію в Енергодарі, от тоді мене прям дуже сильно накрило. Це було другий раз, коли я після війни плакала. Перший раз був в перший день війни.  Ми обрали Німеччину, бо тут у мене живе тітка вже 12 років. Це на півночі Німеччини. А потім я побачила, що в Берліні є проєкти різні для українських акторів, тобто, намагаються підтримувати, робити щось про війну. І я поїхала в Берлін».

Поплавська разом із декількома українськими колегами грала у виставі про війну в Україні, яку поставив режисер із Німеччини. Також актриса розповіла, що продовжує підтримувати зв'язок за акторами серіалу «Моя улюблена Страшко», а з Олександром Соколовим їй навіть вдалося побачитися:

«Вони були на гастролях з виставою ”Погані дороги”. Я була прям супер щаслива його бачити. Ми спілкуємось».

Вона радіє, що саме в Берліні також знаходяться деякі її друзі. Поруч із ними відома українка не почувається такою самотньою:

«Це дуже підтримує. Я зрозуміла, якби в мене не було можливості з кимось побачитися, поговорити рідною своєю мовою, було б дуже важко. І це теж не дає зійти з розуму».

Але Ірина не приховує — інколи емоційно їй буває дуже важко:  

«Був час, коли я була в дуже депресивному стані. І була дуже вразливою. Навіть зверталася до психолога, але зараз вже якось трошки легше», — зізналася актриса.

Після перемоги Поплавська хотіла б повернутися додому. А поки ж намагається триматися і будувати життя далеко від рідної домівки.

А з 26 вересня з понеділка по четвер о 19:00 телеканал ТЕТ покаже улюблений серіал українців «Моя улюблена Страшко», в якому дебютувала молода актриса Ірина Поплавська. 
  
Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ