«Вона приховувала два роки, що в неї рак»: Аліна Шаманська у ЖВЛ розповіла про втрату матері

В інтервʼю «Життя відомих людей» Аліна Шаманська поділилася втратою та розповіла про стосунки.

Аліна Шаманська, відома українська блогерка, дала ексклюзивне інтерв’ю інфотейнмент шоу про життя відомих особистостей «Життя відомих людей», у якому вперше розповіла про смерть своєї мами:

«Вона була мені подругою. Я з нею була дуже близька. Ми говорили з нею щодня по дві години. Я розповідала все. Мама завжди мене підтримувала і говорила: “Доця, яка ти красива”. Я пам’ятаю її останні дні, коли вона була в реанімації, я заходжу з братом в палату, а вона каже йому: “Льоша подивися, яка в нас красіва Аліночка”».
 
Мама Аліни не зізнавалася рідним, що має онкологію 4 стадії. І жодного разу не поскаржилася на біль:
 
«Вона приховувала два роки, що в неї рак. Вони з папою вирішили не засмучувати та не відволікати від роботи своїх дітей. Я не знала, що моя мама хвора. Якби я дізналася раніше, я впевнена, що моя мама стояла б за камерами та мене підтримувала. Для мене це була дуже велика трагедія. Я не розуміла, чому світ продовжує далі жити, бо в мене життя закінчилося», — зізналася блогерка.
 
Жінки не стало чотири роки тому. І з того часу Аліна не могла навіть зайти до її кімнати у Немирові. Та нещодавно блогерка наважилася поїхати до свого рідного міста, де живе її тато. До великої війни він часто гостював у Києві, а нині вони постійно на зв’язку.
 
«В нього завжди все шикарно: “В мене все добре. Є, що їсти, пити, вирощую полуничку”. Я від папи не чула, що в нього щось погано чи болить. Ми йому пропонували: “Папа, давай ми тебе заберемо за кордон”. Він не хоче. Вік дозволяє, а він не хоче. Ми йому відправляємо гроші, то я, то брати. Він їх не витрачає, нічого не купує. Є картопля, солоні огірки, що ще треба».
 
Сама ж Шаманська напередодні російського вторгнення поїхала із сином Артуром і чоловіком, актором і продюсером Русланом Ханумаком, в Європу на відпочинок. Саме там їх і застала війна. Згодом родина переїхала до Лос-Анджелеса. Там, каже, від депресії врятувала лише волонтерська діяльність. Заради дитини Аліна знову повернулася до США, але своєю домівкою вважала і зараз вважає тільки Україну.
 
«До війни Америка була місцем моєї сили. Я туди прилітала раз на рік. Зі мною там відбувалося щось неймовірне. Якісь інші енергетичні сили. Війна ж показала, де моя батьківщина, де моє місце, де тобі посміхаються. Це не може не викликати емоцій. Я зрозуміла, що моє місце і мій дім — там, де мої підписники, де мої люди, де цвіте мамин чорнобривець».
 
З’явилися чутки, що під час повномасштабної війни далеко від дому в Аліни зіпсувалися стосунки з коханим. Шаманська прокоментувала ці здогадки:  
 
«У блогерів є така історія — завжди всі думають, що в домі все ідеально. Я знаю багато сімей, де шикарна картинка. Коли відео виключається, то мат-перемат. Я не хочу створювати ідеальну картинку родини. Мені б дуже не хотілося, аби в моєму особистому житті люди копалися. Настільки я вивертаю всю себе і своє життя в цьому блозі. Не хочу обговорювати своє особисте».
 
Але на уточнювальне питання журналістки ЖВЛ: «Чи разом Шаманська і Ханумак», блогерка без роздумів відповіла: «Так». Ба більше — зізналася, що чекає, нарешті, на весілля, яке вони так і не зіграли.
 
«Я дівчинка! Життя прожити та не одягти весільну сукню, це як? Це свято кохання. Якщо ти любиш свою половинку, чому ні?».
 
Та весілля, якщо й відбудеться, то вже тільки після нашої перемоги. А поки ж Шаманська за океаном продовжує купувати амуніцію для ЗСУ, організовує благодійні концерти та сподівається, що скоро зможе повернутися на Батьківщину назавжди! 

Ще більше ексклюзивних інтервʼю — у шоу «Життя відомих людей» у будні о 10:00 на телеканалі ТЕТ. 
  
Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ