Ексклюзивно у ЖВЛ тренерка «Голосу країни» Оля Полякова розповіла, як наважилась відправити молодшу доньку навчатись до Британії

Сьогодні, 13 вересня, у інфотейнмент-шоу «ЖВЛ» на телеканалі ТЕТ відбувся показ ексклюзивного інтерв’ю тренерки головного музичного проєкту «Голос країни-12» та української співачки Олі Полякової.

У сюжеті королева української сцени розповіла про повернення в Україну, навчання дітей за кордоном та чому вирішила спалити кокошник у прямому ефірі.
 
З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну співачка активно працювала на інформаційному та музичному фронті. Через власні соцмережі вона доносила правду про війну в Україні, а також дала низку благодійних виступів та концертів, серед яких і виконання Гімну України перед футбольними матчами. Влітку Оля Полякова після перебування у Франції повернулась о України, де вже встигла дати концерт у київському метро, виступити для українських військових та навіть в прямому ефірі «Сніданку з 1+1» здійснити магічний обряд та у багатті спалити кокошник, який до 2014 року був атрибутом її сценічного образу. 
 
«Так, це було в моєму творчому житті. І це в певному сенсі ганьба. Треба це сприйняти, простити себе і йти далі. Кокошник зробив мене популярною в Україні та за її межами. Ось таке у мене минуле. Тому я організувала такий містичний обряд відмови від минулого. Та й загалом цей ритуал можна й ототожнити до дій України сьогодні. Всі зараз українізуються, переходять на українську мову. Нам треба дивитись виключно на себе та займатись розвитком власної культури», - заявила співачка.
 
У вересні співачка випустила нову пісню «Все буде добре, Оля» та наразі працює над україномовним альбомом. Говорить, що на початку повномасштабного вторгнення дійсно мала подібну внутрішню розмову із самою собою.
 
«На початку повномасштабного вторгнення жінки по всій Україні рятували своїх дітей, вивозили їх, ховали у підвалах. І я була однією з них. Проте, в першу чергу, мені треба було заспокоїти саму себе. Дуже добре пам’ятаю цю розмову із собою, казала «все буде добре», - прокоментувала співачка.
 


 
Саме чоловік Вадим був тим чоловіком, який завжди її заспокоював. Днями подружжя відсвяткувало 18-річчя сімейного життя. Через повномасштабне вторгнення вони вперше розлучились на довгий час за період спільного життя - п’ять місяців Полякова не була у себе вдома. І насамперед, після повернення вона пішла подивитись, як там її господарство, першою чергою – кози.
 
«Почала дивитись, що там на городі у мене виросло. Довелось моє поголів’я кіз трохи зменшити – оскільки немає кому за ними доглядати. Деякі мої робітники вже повернулись, і я тримаю для них робочі місця. Також у мене вперше за 16 років в саду вродила груша», - поділилась Полякова.
 
Щодо навчання дітей, то співачка зізналась, що окрім Маші, які стала студенткою британського вишу, у Лондоні навчатиметься і молодша донька – 10-річна Аліса. Таке рішення співачка прийняла через постійні виступи по всьому світу. І зізнається:  «Це школа boarding, навчання разом з проживанням. Це було дуже важке рішення, оскільки Аліса, можна сказати, моя, мамина доця. І вона навіть ще спить зі мною разом. Донька сказала: «Мамочка, не віддавай мене туди навчатись». Проте я сіла з нею, поговорила, розповіла, що мені треба працювати. Що я так зможу заробити гроші, допомогти країні».
 
Наразі Полякова дуже вірить у світле майбутнє України, а також її якнайшвидшу перемогу. А ще готується повернутись на екрани у якості тренерки вокального шоу «Голос країни-12», яке вже з 2 жовтня повертається на екрани, відтепер щонеділі о 19:00 на телеканалі ТЕТ. 
 
«Голос країни – це завжди було не про пісні, не про тренерів та шоу. Це програма про людей, їхній талант, долю, трансформацію. Про силу та віру. І сьогодні про це треба говорити та показувати людям», - підсумувала співачка. 
 
Ще більше ексклюзивних інтерв’ю – дивіться у шоу ЖВЛ по буднях о 10:00 на телеканалі ТЕТ. 

СХОЖІ НОВИНИ