Закохуйтеся в Україну разом з новим сезоном великого патріотичного шоу “Я люблю Україну” на ТЕТ

Найпатріотичніше шоу повертається на ТЕТ – новий сезон “Я люблю Україну” з Ксенією Мішиною, Володимиром Дантесом і Юрієм Ткачем

Ми знаємо, за чим ви сумували все літо, тож підготували велику прем’єру нового сезону ігрового патріотичного шоу “Я люблю Україну”. Закохуйтеся в культуру, традиції та українців ще дужче разом з чарівною ведучою, затятими капітанами та найвідомішими людьми країни.

Перший сезон шоу “Я люблю Україну” підкорив серця глядачів не лише цікавинками про Батьківщину, а й веселою, невимушеною атмосферою, яку впродовж усіх 9 епізодів створювало розкішне тріо з капітанів і ведучої. Тож у новому сезоні вас чекатиме вже улюблена й запальна трійка – Ксенія Мішина, Володимир Дантес і Юрій Ткач.

“Я так сумувала за проєктом, за глядачами, за улюбленими капітанами. Я дуже рада, що новому сезону великого патріотичного шоу “Я люблю Україну” бути. Це надихає та наповнює мене”, – прокоментувала Ксенія Мішина.

У другому сезоні шоу “Я люблю Україну” Ксенія Мішина й далі перевірятиме, як добре знаменитості знають свій край, його досягнення, мову, культуру, традиції, географію та історію. Команди зірок на чолі з капітанами-розумниками – Володимиром Дантесом і Юрієм Ткачем – змагатимуться одна з одною, відповідаючи на запитання про Україну та її неймовірних, талановитих людей. “Я люблю Україну” – це шоу та розвага  для всієї сім’ї, моменти безтурботності та відчуття справжньої радості від змагань.

Як і в першому сезоні, кожна з серій складатиметься з 6-8 раундів, а от вікторини та конкурси щоразу дивуватимуть різноманіттям. Більшість з них абсолютно нові й неодмінно здивують своєю неординарністю.

Уже цієї осені на ТЕТ вас чекає симбіоз розважального, пізнавального та закоханого в життя й Україну контенту. 2 сезон шоу “Я люблю Україну” дивіться скоро на телеканалі ТЕТ.

Закохані в нашу Україну!

СХОЖІ НОВИНИ