«Вона виняткова, яскрава та неймовірно смачна» — без чого українського не може жити Нікіта Добринін

У неділю ТЕТ покаже останній випуск великого шоу «Я люблю Україну», одним з учасників якого став Нікіта Добринін. Інфлюенсер поділився, що любить з української літератури та без чого українського не уявляє свого життя.

У цю неділю о 19:00 телеканал ТЕТ покаже останній епізод цього сезону великого шоу для всієї родини «Я люблю Україну», в якому взяв участь ведучий та інфлюенсер Нікіта Добринін. З нагоди премʼєри він поділився своїми фаворитами української літератури та розповів, що б порекомендував прочитати іноземцю.

«Дуже раджу прочитати “Тигролови” Івана Багряного. Це українська класика, яка актуальна і сьогодні. А також рекомендую прочитати Івана Франка, не тільки “Каменярі”, не тільки шкільну програму», — розповів Нікіта.  

А ось для знайомства іноземця з Україною запропонував би ознайомитися з історією України, а також просто подивитися відео з нашою унікальною та дуже красивою природою. 

«Не уявляю свого життя без української кухні. Вона виняткова, яскрава та неймовірно смачна. Ну і звісно без української мови», — зізнався Нікіта Добринін.  

Аби дізнатися, наскільки добре Нікіта Добринін знає про нашу рідну країну — не пропустіть фінальний випуск першого сезону великого шоу «Я люблю Україну» в цю неділю о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ