"Це дуже важлива місія", – Юрій Ткач розповів, як 9-річна донечка зарядила на волонтерство всю сім’ю

Героєм нового випуску шоу "Ближче до зірок" став гуморист і капітан з шоу "Я люблю Україну" на телеканалі ТЕТ Юрій Ткач.

Веселий і простий “свій” хлопець не тільки на екрані, а й у житті. Ця вдача ой як необхідна в його нових справах – волонтерських. Ось уже півтора року як артист допомагає збирати кошти для ЗСУ та ще й покращує настрій українцям.

У родині Ткачів волонтерять усі – і дружина Вікторія, і маленька донечка Ліза. Її ініціативність особливо тішить зіркового татка.


"Ліза якось проснулася і каже: "Я хочу збирати гроші на Збройні Сили України і продавати лимонади", – хвалиться Юрій Ткач. Запал 9-річної доньки батьки, звичайно ж, підтримали. Готувати лимонади у підтримку ЗСУ Ліза почала у Дніпрі, а згодом перевезла свою волонтерську акцію до Києва.

У “Ближче до зірок” гуморист зізнається, що продаж лимонадів швидко переріс у масштабні благодійні події. Його дружина Вікторія пройнялася ідеєю й ніби потрапила у свою стихію. Тепер Віка не просто адміністраторка Юри, а й завзята організаторка.

"Вона знайшла себе. Вона зрозуміла, що все, вона організатор, і в неї це дуже круто виходить. І вона в цьому живе, вона в цьому кайфує. Це найголовніше. Ліза нам теж допомагає, вона ходить з мамою. Ліза принеси, Ліза, на держи, на розстав", – ділиться Юрій Ткач.

 

Що стосується самого зіркового капітана шоу “Я люблю Україну”, то літо 2023 року він провів у поїздках містами України з благодійними виступами.


Каже, що кожен місяць був наповнений плідною, доброю, приємною працею, а найбільш емоційними та теплими були зустрічі з дітками-переселенцями. Ткачу самому, як батькові, дуже болить від того, що в малечі фактично вкрали безтурботне дитинство. 

“Діточки – це найголовніше. Вони дивляться на тебе, як на гумориста, як на світлу людину, до якої можна підійти, обійняти. І їх трохи заспокоїти. Це для мене дуже важлива місія”, – з трепетом розповів Юрій Ткач.

Заряджати позитивом і дарувати посмішки Юрій Ткач продовжить у новому сезоні шоу для всієї родини “Я люблю Україну”. Дивіться прем’єру найпатріотичнішого проєкту вже 15 жовтня о 19:00 на телеканалі ТЕТ. Не пропустіть грандіозний сезон, що перевершить усі сподівання.

 

СХОЖІ НОВИНИ