Телеканал ТЕТ і MEGOGO пропонують глядачам "Я люблю Україну" долучитися до шоу і грати разом з зірками просто під час трансляції

Глядачі нового сезону шоу для всієї родини "Я люблю Україну" зможуть перевірити себе на знання історії, мови, культури та видатних українців, долучитися до улюбленої команди та грати разом з зірками на медіасервісі MEGOGO.

15 жовтня о 19:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться велика прем’єра – новий яскравий сезон шоу “Я люблю Україну” з незмінними капітанами та чарівною ведучою Ксенією Мішиною. Зіркові команди Володимира Дантеса і Юрія Ткача наввипередки доводитимуть, що знаються на хобі та життєписі видатних українців, сипатимуть фольклором і народними мудростями, з пів акорду вгадуватимуть “золоті” й сучасні українські хіти, розумітимуть одне одного по губах і конкуруватимуть у знанні шкільної програми.

Телеканал ТЕТ разом з MEGOGO пропонує глядачам розважального шоу “Я люблю Україну” взяти участь в інтерактиві під час трансляції випусків в ефірі.

 

У новому сезоні кожен може стати частиною гри та перевірити себе на знання Батьківщини. Просто під час трансляції проєкту на MEGOGO після запитань ведучої Ксенії Мішиної на екранах з'являтимуться кілька варіантів відповідей, з яких лише один правильний. 

Так, глядачі зможуть відповідати швидше зіркових учасників, влаштовувати інтелектуальні поєдинки з друзями та всією сім’єю вправлятися у знанні неньки-України. За азартну та влучну гру найактивніші користувачі зможуть отримати фірмовий мерч шоу “Я люблю Україну” – стильні брендовані футболки як у Ксенії Мішиної, Володимира Дантеса, Юрія Ткача та улюблених конкурсантів.

Телеканал ТЕТ і MEGOGO разом закохують глядачів в Україну.


Не пропустіть прем’єру шоу для всієї родини “Я люблю Україну”. З 15 жовтня о 19:00 новий грандіозний сезон, що перевершить усі сподівання. Переглядати проєкт на MEGOGO комфортно.

 

СХОЖІ НОВИНИ