Телеканал ТЕТ назвав дату прем’єри великого патріотичного шоу "Я люблю Україну"

Закохуйтеся в нашу самобутність з Дантесом, Мішиною, Ткачем та улюбленими зірками

На глядачів телеканалу ТЕТ чекає найпатріотичніша прем’єра цієї осені. З 15 жовтня щонеділі о 19:00 дивіться головне розважальне шоу країни – “Я люблю Україну”. Новий яскравий сезон з незмінними капітанами та чарівною ведучою Ксенією Мішиною.

У новому сезоні “Я люблю Україну” зіркові команди зійдуться в нових захопливих конкурсах, що подарують бурхливі непідробні емоції. Так, у раунді “Знай наших” Ксенія Мішина перевірятиме, як добре Ткач, Дантес та інші учасники знаються на хобі, вподобаннях і життєписі українців, що залишили слід в історії. У раунді “Рідна мова” знаменитості змагатимуться не лише у знанні правопису, а й сипатимуть фольклором і народними мудростями. На них чекає ретельна перевірка шкільних знань, кумедні музичні паузи та сила-силенна цікавого. 

Головний хітмейкер цього літа Володимир Дантес влаштує інтелектуальне протистояння з улюбленим гумористом країни Юрієм Ткачем. Щотижня вони заручатимуться підтримкою кращих акторів, співаків, ведучих, митців, спортсменів і лідерів думок та стрибатимуть вище голови, аби довести свою безмежну любов до України. А поки Дантес поринув у спогади й назвав учасницю першого сезону, яка підкорила його шаленою енергією.

“Усі учасники і моєї команди, і команди Юри були прикольні, але Наталка Денисенко запам’яталася найбільше, бо була найзарядженішою, з палаючими очима. Випуск з її участю перетворився на справжнє свято”, – з усмішкою поділився Володимир Дантес.

З 15 жовтня, щонеділі о 19:00 на телеканалі ТЕТ. Найпатріотичніша, найочікуваніша та найзакоханіша в Україну прем’єра, яка збере біля екранів усю родину – “Я люблю Україну”. Дивіться новий грандіозний сезон, що перевершить усі сподівання.

 

СХОЖІ НОВИНИ