«Віддали ключі від своєї квартири» — На шоу «Я люблю Україну» на ТЕТ Володимир Дантес розповів пікантну історію про поїздку в «Інтерсіті»

У неділю ТЕТ показав третій випуск великої прем’єри «Я люблю Україну», в якій капітан команди Вова Дантес поділився історією про поїздку з Києва в Харків.

У цю неділю о 19:00 телеканал ТЕТ показав третій епізод нового великого шоу для всієї родини «Я люблю Україну». В одному з конкурсів Володимир Дантес розповів пікантну історію про поїздку в «Інтерсіті».

«До мене підходять дві дівчини, близнючки, ну дуже красиві. Кажуть: “Ми вас знаємо, ми теж з телебачення, з програми “Голі та смішні”», — згадав Вова.  

Несподіване пікантне знайомство закінчилося запрошенням: 

«Вони вийшли в Полтаві та дали ключі від своєї квартири, сказавши: “Як що-що, можеш заїжджати”. Але адресу так і не сказали», — поділилася зірка.  

Крім цікавих історій випуск шоу показав, що наші зірки Валерія Товстолєс, Степан Казанін, Злата Огнєвіч і Валентин Міхієнко знають багато про нашу рідну країну.

Які нові цікавинки підготував наступний випуск великого шоу «Я люблю Україну» — не пропустіть уже в цю неділю о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ