Артур Логай завітає на «Сніданок з 1+1» і розповість про участь в «Я люблю Україну» на ТЕТ

Артур Логай став учасником наступного випуску шоу «Я люблю Україну» на ТЕТ. Артист поділиться своїми враженнями від участі у проєкті в неділю на «Сніданок з 1+1».

У цю неділю о 19:00 телеканал ТЕТ покаже сьомий епізод нового великого шоу для всієї родини «Я люблю Україну», в якому взяв участь актор і співак Артур Логай. З нагоди премʼєри артист завітає зранку неділі на «Сніданок з 1+1» та розповість про шоу, а також підготує музикальний сюрприз для глядачів.

Артур став учасником шоу разом з блогеркою Дашею Кубік — разом з капітаном Вовою Дантесом зірки змагатимуться з командою Юри Ткача, Ілоною Гвоздьовою та Стасом Горуною.

Під час ефіру «Сніданку з 1+1» актор і співак розповість про те, на що чекати глядачам у новому випуску шоу «Я люблю Україну», а також виконає одну зі своїх свіжих пісень.
​​
«Я люблю Україну» — найпатріотичніше шоу про нашу велику нескорену країну. Дві команди зірок, капітанами яких стануть Володимир Дантес та Юрій Ткач, змагатимуться одна з одною, відповідаючи на запитання про культуру, політику, традиції та українських відомих людей. Щосерії на глядачів чекає 6-8 раундів, щоразу — різні конкурси. Гостями шоу стануть українські зірки: актори, співаки, шоумени та лідери думок. 

Аби дізнатися, наскільки добре Артур знає нашу рідну країну — не пропустіть ефір на  «Сніданку з 1+1» і новий випуск великого шоу «Я люблю Україну» в цю неділю о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ