«Там, де є річка, там дуже красиво» — Бампер і Сус про улюблені українські місця та куди поїдуть одразу після перемоги

У неділю ТЕТ покаже наступний випуск великої прем’єри «Я люблю Україну», учасниками якого стали Бампер і Сус. Відомі українські блогери поділилися, де в нашій країні найкращі місця.

У цю неділю о 19:00 телеканал ТЕТ покаже шостий епізод нового великого шоу для всієї родини «Я люблю Україну», в якому взяли участь блогери Бампер і Сус. З нагоди премʼєри зірки ситкому «Пригоди Бампера і Суса» назвали свої улюблені місця для відпочинку та побачень, а також куди б відправилися після перемоги.

«Там, де є річка. Тому що там, де є річка, там дуже красиво. Можна Дніпро, можна Десна — будь-яка підійде», — розповіли блогери.  

Щодо ідеального місця для побачення вибір хлопців незмінний: річка, і крапка!

«Якщо річка є, і кохана є — більше нічого в житті не треба».  

Як ви могли здогадатися, першим місцем, куди б поїхали українські гумористи, стала річка. 

«На річку, можна і на море, але річка — то є річка. А якщо все ж таки поїдемо на море, то тільки річкою», — пожартували Бампер і Сус.  

У великому шоу Бампер і Сус у команді Юрія Ткача змагатимуться з командою Володимира Дантеса, Мілою Єремєєвою та Олексієм Суровцевим. 

Аби дізнатися, що ще крім річок Бампер і Сус знають про нашу рідну країну — не пропустіть новий випуск «Я люблю Україну» в цю неділю о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ