«Шоу про нашу рідненьку, красиву, незалежну Україну» — Ксенія Мішина розповіла про велику премʼєру «Я люблю Україну» на ТЕТ

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Ксенія Мішина поділилася враженнями від знімань у новому шоу «Я люблю Україну».

На ранкове шоу ​​«Сніданок з 1+1» завітала актриса Ксенія Мішина, аби розповісти про велику патріотичну премʼєру «Я люблю Україну», яка відбудеться вже сьогодні о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

«Шоу про нашу рідненьку, красиву, незалежну Україну. Про різноманітні факти, класні моменти та ситуації. Це симбіоз розважального та пізнавального моментів. Мені, як ведучій, було дуже цікаво», — поділилася Ксенія.

Разом з капітанами команд Юрієм Ткачем і Володимиром Дантесом Ксенія перевірить, наскільки добре наші відомі українські зірки, актори, співаки та лідери думок знають рідну країну.

Актриса пообіцяла захопливі конкурси та найкращих гостей-учасників:

«Була моя кума Наталка Денисенко, мої колеги Назар Задніпровський, Леся Самаєва, ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс. А також блогери, гумористи. Це був класний досвід зі всіма познайомитися», — розповіла Ксенія. 

Наприкінці ефіру Ксенія запросила дивитися вже сьогодні велику патріотичну премʼєру  «Я люблю Україну» о 19:00 на ТЕТ, аби зарядитися позитивом і дізнатися більше про нашу Батьківщину.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ