«Щодня відкриваю для себе Україну» — Павло Зібров назвав, чим українці особливі

Павло Зібров став учасником наступного випуску шоу «Я люблю Україну» на ТЕТ. Артист поділився, за що любить Україну та українців.

У цю неділю о 19:00 телеканал ТЕТ покаже сьомий епізод нового великого шоу для всієї родини «Я люблю Україну», в якому взяв участь співак Павло Зібров. З нагоди премʼєри артист назвав, чому так любить Україну та чим українці особливі.

«Українці неймовірно щедра, людяна та щира нація. Кожного, хто з добром, українець прийме якнайкраще, по-людськи підтримає та порадить, щедро поділиться від шматка хліба до ідей щодо розвитку бізнесу. Також українці  дуже працьовиті та креативні, люблять свою землю, своє діло, розвивають його та країну», — розповів Павло.  

А ось щодо нашої рідної країни — зізнається, що й досі продовжує дізнаватися про неї більше. 

«Раніше вважав, що я дуже добре знаю Україну. Прожив стільки років, і от тільки зараз з війною за цей рік, як і більшість людей, починаю ще більше та глибше цікавитись і вивчати історію, мову, музику, казки та всі інші сфери діяльності, також дізнаюсь неймовірно красиві історичні місця нашої рідної неньки. Щодня відкриваю для себе Україну, цікавлюсь і дуже сильно пишаюсь нашою чарівною країною, її величчю!», — поділився Павло Зібров.  

В українцях же співак найбільше цінує їхню силу, волю, наполегливість, працьовитість, доброту, вміння досягати своїх цілей, вміння відстоювати правду та свої кордони.

Аби дізнатися, наскільки добре Павло Зібров знає про нашу рідну країну — не пропустіть новий випуск великого шоу «Я люблю Україну» в цю неділю о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ