«На свій день народження зроблю такий конкурс» — Злата Огнєвіч про участь у шоу «Я люблю Україну» на ТЕТ

У неділю ТЕТ покаже наступний випуск великої прем’єри «Я люблю Україну», однією з учасників стала Злата Огнєвіч.

У цю неділю о 19:00 телеканал ТЕТ покаже третій епізод нового великого шоу для всієї родини «Я люблю Україну». Харизматична Ксенія Мішина проведе патріотичне змагання, в якому візьмуть участь Валерія Товстолєс, Степан Казанін у команді Юрія Ткача та Злата Огнєвіч, Валік Міхієнко з капітаном Володимиром Дантесом. 

Одна з учасників Злата Огнєвіч поділилася своїми враженнями від участі в унікальному патріотичному шоу: 

«Інші учасники вразили мене своєю харизмою, красою та почуттям гумору — я це дуже ціную в людях. Та звісно незрівнянна Ксенія Мішина — на неї хочеться дивитися, її хочеться слухати», — зізналася співачка Злата.  

Протягом семи раундів зірки перевірятимуть свої знання про Україну. Згадуючи про конкурси шоу Злата Огнєвіч розповіла, що навіть запозичить один з них для святкування свого дня народження: 

«Найприкольніший конкурс, в якому учасники сидять по колу та мають передавати коробку-подарунок, доки вона на комусь “вибухне”. Я точно на свій день народження зроблю такий конкурс», — поділилася зірка.  

Другий премʼєрний випуск показав, що наші зірки Неля Шовкопляс, Богдан Шелудяк, Наталка Денисенко та Дмитро Кайднай можуть запалити своєю харизмою та гумором сцену, а також вражати своїми неочікуваними знаннями про нашу рідну країну.

Які нові цікавинки підготував третій випуск великого шоу «Я люблю Україну» — не пропустіть уже в цю неділю о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ