«Грибна юшка, банош зі шкварками та бринзою, котлета по-київськи» — POSITIFF про улюблені українські страви та чим би пригостив іноземця

У неділю ТЕТ покаже наступний випуск великої прем’єри «Я люблю Україну», одним з учасників якого став POSITIFF. Артист поділився, що любить з української кухні.

У цю неділю о 19:00 телеканал ТЕТ покаже пʼятий епізод нового великого шоу для всієї родини «Я люблю Україну», в якому взяв участь поп-співак POSITIFF. З нагоди премʼєри артист поділився своїми фаворитами української кухні та розповів, чим би пригостив іноземця.

«Грибна юшка, банош зі шкварками та бринзою, котлета по-київськи — і це тільки перші страви, які згадав. Українська кухня смачна, поживна та щоразу — вибух задоволення», — розповів POSITIFF.  

А ось для знайомства іноземця з Україною та її кухнею артист запропонував червоний борщ з копченою грушею, сливою та пампушками на реберцях, аби викликати справжній «культурний шок» у гостя та заохотити його познайомитися з нашою країною ще більше. 

«Не уявляю свого життя без м’ясної полядвиці. Стільки варіацій приготування, моя слабкість», — зізнався Олексій Завгородній.  

Аби дізнатися, наскільки добре POSITIFF знає про нашу рідну країну — не пропустіть новий випуск великого шоу «Я люблю Україну» в цю неділю о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ