«Було кльово та душевно» — MamaRika про конкурси та колег у шоу «Я люблю Україну» на ТЕТ

У неділю ТЕТ покаже наступний випуск великої прем’єри «Я люблю Україну», однією з учасників стала MamaRika.

У цю неділю о 19:00 телеканал ТЕТ покаже четвертий епізод нового великого шоу для всієї родини «Я люблю Україну». Харизматична Ксенія Мішина проведе патріотичне змагання, в якому візьмуть участь Єфим Константиновський, Анна Неплях у команді Юрія Ткача та MamaRika, Марк Куцевалов з капітаном Володимиром Дантесом. 

MamaRika поділилася, що найбільше їй сподобався конкурс «Крокодил», в якому за правилами шоу учасники мають у навушниках показувати слово — під час цього раунду як команди, так і глядачі, завжди отримують заряд сміху та позитиву:

«Ми більшу частину просміялися, просто ржали як коні. Марк дуже смішно показував змію на підлозі, в мене аж сльози потекли від сміху», — розповіла співачка MamaRika.  

Протягом семи раундів учасники змогли дізнатися про сильні сторони один одного, хтось — навіть здивувати. MamaRika поділилася, що Вова Дантес дуже начитаний і знає багато цікавого: 

«Марк розважав своїм космічним гумором, я — проявляла свою спритність, а Вова — він потужний в якихось фактах, дуже начитаний. Було прикольно, що кожний підставляв своє плече, коли було потрібно. Та взагалі ми були щасливі взяти участь у такому шоу, адже в такий складний час — це можливість побачитися з колегами та зробити для глядачів проєкт, який підійме їм настрій і зарядить позитивом. Було кльово та душевно», — поділилася зірка.  

Учасниця великого патріотичного шоу також зазначила, що під час знімань шоу «Я люблю Україну» дійсно дізналася багато цікавого та неочевидного про нашу рідну країну. 

Третій премʼєрний випуск довів, що наші зірки Валерія Товстолєс, Степан Казанін, Злата Огнєвіч і Валік Міхієнко — справжні знавці України.

Побачити, як насправді впоралася MamaRika зі своєю командою з найцікавішіми конкурсами великого шоу «Я люблю Україну» глядачі зможуть уже в цю неділю о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ