«Атланти нашого шоубізнесу» — Що підготував другий випуск шоу «Я люблю Україну» на ТЕТ

У неділю ТЕТ покаже наступний випуск великої прем’єри «Я люблю Україну».

У цю неділю о 19:00 телеканал ТЕТ покаже другий епізод нового великого шоу для всієї родини «Я люблю Україну». Харизматична Ксенія Мішина проведе патріотичне змагання, в якому візьмуть участь Неля Шовкопляс, Богдан Шелудяк у команді Юрія Ткача та Наталка Денисенко, Дмитро Каднай з капітаном Володимиром Дантесом. 

Протягом семи раундів зірки перевірятимуть свої знання про Україну, кожний — окремий конкурс, деякі серед них: 

«Машина часу». Перед учасниками коробки з роками незалежності України. В кожній коробці є предмет, капітан має за 45 секунд пояснити своїй команді, що це за предмет, не називаючи його. Хто отримає можливість вгадати, що лежить в особливій коробці — дізнаєтеся вже в цю неділю о 19:00 на ТЕТ. 

«Рідна мова». Ксенія Мішина перевірить, як добре учасники знають нашу мову. Зірки промовлять як пишуться українські слов, наприклад, «фотогенічність», «тавтологія» та «шибайголова».

А ось у раунді «Послідовність» глядачі дізнаються, хто з зіркових команд найкраще впорається з завданням на логічне мислення.

Перший премʼєрний випуск показав, що наші зірки Інна Приходько, Арам Арзуманян, Анастасія Оруджова та Аліна Блажкевіч дійсно знають багато про нашу улюблену країну.

Хто ж переможе в наступному епізоді? Дивіться шоу «Я люблю Україну» вже цю неділю о 19:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ