Оля Полякова стала сама до плити, аби врятувати страву учасника шоу «Він готує, вона керує» на ТЕТ

У найемоційнішому кулінарному шоу «Він готує, вона керує» було гаряче не тільки від пательні, а й від пристрастей, які вирували між закоханими парами.

З 20 березня з понеділка по четвер о 18:00 телеканал ТЕТ показує шоу про випробування стосунків кухнею «Він готує, вона керує». В одному з випусків Оля Полякова взяла шефство над треш-блогером Андрієм, який не міг дати раду ані собі, ані кулінарним інгредієнтам.

За останні 15 хвилин відведеного часу Оля врятувала страву горе-кухаря так, що навіть його дівчина Нана оцінила.

Цього разу Влад Міцкевич дав завдання приготувати пасту Карбонару з панчеттою та чіпсиною з пармезану. На все — одна година.

Узагалі закохані Андрій і Нана виявилися дуже яскравими: він бігає голим, вона — пише картини, а разом вони створюють мистецькі шедеври оголеними тілами. Сваряться так, що з вікон летять речі, зате «не сумно», як зізнається Нана.

З приготуванням пасти вийшло те саме: Андрій був більше заклопотаний власним перфомансом, аніж стравою та підказками дівчини. Через це ведуча Оля Полякова втрутилась у процес і допомогла хлопцеві довести приготування пасти до кінця.

Інша пара — Аня та Вадим, родина-команда, в якої спільне все: бізнес, діти та навіть татуювання, виявилися дуже амбітними. Звісно ж, у такої родини процес готування вийшов досить злагодженим.

Результат третьої пари, Максима та Насті, виявився найнеочікуванішим. Між ними повна гармонія, жодних сварок — стають разом на цвяхи, духовно розвиваються, до того ж Макс — бейбісітер, які тут нерви? Готували також чітко та спокійно, але от у фіналі страва дружині не сподобалась настільки, що вона виплюнула її прямо в руку Олі Поляковій.

У фіналі кулінарний гуру Влад Міцкевич найвище оцінив страву родини-команди — Ані та Вадима, вони й стали переможцями випуску. Пара довела, що амбітність і правильне «керування» приносять успіх не тільки у стосунках, а й на кухні.

А ще більше яскравих героїв і цікавих кулінарних випробувань стосунків — дивіться в нових випусках найемоційнішого кулінарного шоу країни «Він готує, вона керує» з понеділка по четвер о 18:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ