Оля Полякова стала сама до плити, аби врятувати страву учасника шоу «Він готує, вона керує» на ТЕТ

Оля Полякова стала сама до плити, аби врятувати страву учасника шоу «Він готує, вона керує» на ТЕТ

У найемоційнішому кулінарному шоу «Він готує, вона керує» було гаряче не тільки від пательні, а й від пристрастей, які вирували між закоханими парами.

З 20 березня з понеділка по четвер о 18:00 телеканал ТЕТ показує шоу про випробування стосунків кухнею «Він готує, вона керує». В одному з випусків Оля Полякова взяла шефство над треш-блогером Андрієм, який не міг дати раду ані собі, ані кулінарним інгредієнтам.

За останні 15 хвилин відведеного часу Оля врятувала страву горе-кухаря так, що навіть його дівчина Нана оцінила.

Цього разу Влад Міцкевич дав завдання приготувати пасту Карбонару з панчеттою та чіпсиною з пармезану. На все — одна година.

Узагалі закохані Андрій і Нана виявилися дуже яскравими: він бігає голим, вона — пише картини, а разом вони створюють мистецькі шедеври оголеними тілами. Сваряться так, що з вікон летять речі, зате «не сумно», як зізнається Нана.

З приготуванням пасти вийшло те саме: Андрій був більше заклопотаний власним перфомансом, аніж стравою та підказками дівчини. Через це ведуча Оля Полякова втрутилась у процес і допомогла хлопцеві довести приготування пасти до кінця.

Інша пара — Аня та Вадим, родина-команда, в якої спільне все: бізнес, діти та навіть татуювання, виявилися дуже амбітними. Звісно ж, у такої родини процес готування вийшов досить злагодженим.

Результат третьої пари, Максима та Насті, виявився найнеочікуванішим. Між ними повна гармонія, жодних сварок — стають разом на цвяхи, духовно розвиваються, до того ж Макс — бейбісітер, які тут нерви? Готували також чітко та спокійно, але от у фіналі страва дружині не сподобалась настільки, що вона виплюнула її прямо в руку Олі Поляковій.

У фіналі кулінарний гуру Влад Міцкевич найвище оцінив страву родини-команди — Ані та Вадима, вони й стали переможцями випуску. Пара довела, що амбітність і правильне «керування» приносять успіх не тільки у стосунках, а й на кухні.

А ще більше яскравих героїв і цікавих кулінарних випробувань стосунків — дивіться в нових випусках найемоційнішого кулінарного шоу країни «Він готує, вона керує» з понеділка по четвер о 18:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ