«Вона сказала “Так”!» — пропозиція руки і серця прямо під час знімань шоу «Він готує, вона керує» на ТЕТ

Під час знімань найемоційнішого кулінарного шоу «Він готує, вона керує» чоловік зробив пропозицію своїй коханій топлес діджею Аллі.

З понеділка по четвер о 18:00 глядачі телеканалу ТЕТ спостерігають за кулінарними стосунками закоханих пар у найемоційнішому шоу «Він готує, вона керує». Зіркова ведуча Оля Полякова підтримує командний дух учасників, а шеф Влад Міцкевич — пильно стежить за процесами на кухні.

Військовослужбовець Антон у фіналі шоу зробив пропозицію своїй обраниці топлес діджею Алі. Коли дівчині розв’язали очі, перед нею стояв її коханий на одному коліні з букетом троянд. Аля погодилась, і про кулінарні справи парочка вже забула — їхня мрія збулася.

Цього разу парам дісталося завдання приготувати лосось а-ля міньєр з броколі в топінаді з в’ялених томатів та соусом «Шампань». На кухні у шефа Влада Міцкевича суворо — одна година на все.

У кулінарному випробуванні стосунків взяли участь пари Алі та Антона, Зінаїди Анатоліївни та Віталія, а також Гліба та Ірини.

Ще більше палких пристрастей і щирих емоцій дивись у великому кулінарному шоу «Він готує, вона керує» з понеділка по четвер о 18:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ