«Цього не беріть ні за що» — Оля Полякова розповіла, як їй працювалося з партнером по шоу «Він готує, вона керує» на ТЕТ

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ артистка поділилася, про що нове шоу «Він готує, вона керує».

До ефіру ранкового шоу ​​«Сніданок з 1+1» долучилася Оля Полякова та поділилася своїми враженнями від роботи з колегою Владом Міцкевичем, а також розповіла, чого очікувати від великої кулінарної премʼєри «Він готує, вона керує», яка відбудеться вже сьогодні о 18:00 на телеканалі ТЕТ.

«Дуже раджу подивитися всім цю програму, тим паче ми її ведемо разом з Владом Міцкевичем, шеф-кухарем. Коли в нас був кастинг, він мені не сподобався більше за всіх. Я сказала: “Цього не беріть ні за що”. Тому що мені здавалося, що в нього складний характер, що він буде зі мною сперечатися — і так і було, але це тим цікавіше! В нас склався конфліктний тандем, за яким спостерігати», — розкрила подробиці Оля.

Зіркові ведучі шоу «Він готує, вона керує» Оля Полякова та Влад Міцкевич перевірять пари на витримку та сумісність, влаштувавши випробування готуванням.

Щодо свого особистого досвіду на сімейній кухні, артистка зізналася:

«Мій чоловік уже двадцять років обіцяє приготувати лечо. Що це за лечо, який воно має вигляд — я не знаю й досі», — розповіла Оля Полякова. 

Наприкінці ефіру Оля запросила дивитися вже сьогодні велику кулінарну премʼєру  «Він готує, вона керує» о 18:00 на ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ