«Дуже просто та смачно» — ведучий нового шоу «Він готує, вона керує» розповів, як приготувати найсмачніший лосось

У весняному сезоні телеканалу ТЕТ покажуть прем’єру нового шоу «Він готує, вона керує». У програмі ведучий шоу Влад Міцкевич поділився оригінальним рецептом страви.

З 20 березня о 18:00 у новому сезоні телеканал ТЕТ показуватиме кулінарне шоу «Він готує, вона керує». Ведучі проєкту Влад Міцкевич та Оля Полякова взяли на себе відповідальне завдання — випробувати стосунки кухнею! Для цього вони підготували для пар-учасників найсмачніші та найоригінальніші рецепти. Підготуйте свій попкорн та пориньте в кулінарно-романтичне змагання — в одному з випусків чоловіки готуватимуть лосося а-ля міньєр з броколі в топінаді та соусом «Шампань»!

Перевірте свої кулінарні навички і ви! Як приготувати цю страву — далі в матеріалі.

Інгредієнти:

лосось, 300 г
борошно, 50 г
броколі, 100 г
вʼялені томати, 10 г
каперси, 10 г
цибуля шалот, 1 шт.
вершки, 50 г
вершкове масло, 50 г
лимон, половинка
петрушка, 20/30 г
морква, 1 шт.
шампанське, 3-4 ложки
сіль, перець
оливкова олія

Зачистити шматок лосося та розділіть на стейки. Шкірку не знімати, аби мʼясо трималося у формі. Вибрати всі кістки. Приправити філе сіллю та перцем. Запанірувати в борошні. Смажити лосось з оливковою олією та вершковим маслом. Додати рублену петрушку та трохи лимонного соку. Відварити броколі до стану аль-денте. 

Приготуйте паралельно топінад. Для цього потрібно збити вʼялені томати з каперсами.

Обсмажити броколі з топінадом на пательні. 

Для соусу «Шампань» зварити рибний бульйон з залишків лосося. Нарізати дрібним кубиком цибулю шалот, томати, моркву та просмажити на вершковому маслі до золотавого кольору. До всіх інгредієнтів додайте бульйон і виваріть. Наприкінці приготування додайте трохи шампанського та знову виваріть. Долити вершків, додати сіль і перець до смаку. Процідити готовий соус. 

Викласти соус на тарілку (2-3 ложки). Зверху покласти лосось і броколі в топінаді. Задекорувати мікрогріном і квітами. 

А побачити, як чоловіки-учасники шоу «Він готує, вона керує» під керівництвом своїх жінок впораються з рецептом (без криків, суперечок і зітхань не обійдеться), глядачі вже зможуть з 20 березня о 18:00 на телеканалі ТЕТ. Не пропустіть найемоційнішу кулінарну премʼєру сезону!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ