Зіркові учасники кулінарного шоу «Він готує, вона керує» — На кухні зійшлися Анна Трінчер, Андрій Рибак, Володимир Шумко зі своїми половинками

У весняному сезоні телеканалу ТЕТ покажуть прем’єру нового шоу «Він готує, вона керує». Серед учасників шоу глядачі побачать й уже знайомі обличчя.

З 20 березня о 18:00 у новому сезоні телеканал ТЕТ показуватиме шоу про випробування стосунків кухнею «Він готує, вона керує». Учасниками програми стали як звичайні українські пари, так і зірки, блогери та відомі особистості.

Найхаризматичніші ведучі шоу Оля Полякова та Влад Міцкевич перевірять пари на витримку та сумісність, влаштувавши випробування готуванням. 

Серед пар глядачі впізнають українську інфлюенсерку та співачку Анну Трінчер разом з її чоловіком, а також блогера та коментатора шоу «Побачення без фільтрів» Андрія Рибака з дружиною та коміка та актора Студії «Квартал 95» Володимира Шумка з коханою. Як зіркові учасники впораються з кулінарним випробуванням стосунків — дивіться в шоу «Він готує, вона керує». 

«Він готує, вона керує» — захопливе шоу про стосунки та готування. Пари-учасники розділяться, та чоловіки готуватимуть страву, яку не знатимуть, поки жінки переказуватимуть рецепт своїми словами. Та пара, яка найкраще впорається з готуванням і керуванням, переможе та отримає 25 тисяч гривень. Усе відбуватиметься під пильним наглядом харизматичних експертів у стосунках і кулінарії — Олею Поляковою та Владом Міцкевичем, які коментуватимуть готування та даватимуть поради.

Не пропустіть премʼєру нового шоу про кулінарію стосунків «Він готує, вона керує» — вже з 20 березня о 18:00 на телеканалі ТЕТ!

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ