Рустем Емірсаліев: Щоб розлютити мене, варто постаратися

Актор серіалу «Рятівники», виконавець ролі Вартана, власника кафе, поділився враженнями від характеру свого персонажа.

Вартан, на мій погляд, досить цікавий персонаж. Він дуже ревнивий, грубий. Мужлан, коротше кажучи. Одночасно з цим трепетно любить свою дружину. Він може накинутися на когось із сокирою, але дуже любить дітей і хоче їх. В одній із серій він умовлятиме дружину завести дітей. А вона, дивлячись на цього запального чоловіка, не впевнена, що готова з ним мати дітей. Це серйозний момент.

Кафе загорілося не випадково — навмисно. Це драматичний момент в серіалі. Вартан розлучається з дружиною. Він вирішує, що якщо немає його коханої жінки, то і все інше йому не треба.

Чесно кажучи, я б учинив так само.

Тому що це логічно. Він все це робив заради неї. Заради їхньої, поки маленької, сім'ї. В один момент це все перекреслили.

В іншому роль досить комічна.

У момент виконання ролі я стаю одним цілим із персонажем. І все, що робить Вартан, мені близьке, здається, що це я. Якщо брати мене, як людину зі звичайного життя — так, є моменти, які збігаються. Наприклад, я теж ревнивий, але не такий запальний. Щоб розлютити мене, варто постаратися. На відміну від Вартана, якому тільки клацни пальцем, і він уже з сокирою в руках і готовий накинутися на людину.