Різдвяний подарунок від ТЕТ: прем’єра 2-го сезону сіткому «Рятівники»

Зимові свята, ялинка, періодично сніг зачаровує нас і все навколо, але чогось не вистачає… Літа, сонця, моря, улюблених акторів. ТЕТ почув ваші бажання. 7 січня, так, саме в день Різдва, стартує другий сезон «Рятівників».

7 та 8 січня о 20:00 ТЕТ покаже аж по 2 прем’єрні серії «Рятівників». Надалі сітком виходитиме з понеділка по четвер о 20:00. Якщо хтось забув, нагадуємо, що «Рятівники» — історія про сім’ю, що застрягла на катамарані у відкритому морі. Костя (Гарік Бірча), його дружина Юля (Ася Біла) й теща (Олеся Чечельницька) безнадійно й довго чекають на рятувальників, які переймаються тільки порядком на пляжі та засмагою дівчат.

Творці сіткому вирішили, що глядачів треба не тільки розважати, а й виховувати. Тому в нових серіях значна увага приділена сімейним цінностям, любові, стосункам, емоціям. Олексій Даруга, режисер сіткому, зізнався, що рятівники так і не допоможуть загубленим у морі героям. Але хвилюватися не варто, сім’я врятується завдяки любові. А як швидко це станеться, залежить тільки від них.

На березі теж неспокійно. Вартан дуже любить свою дружину Вероніку, тому ревнує її до всіх, не контролюючи емоцій. Дружина стомилася від такого життя і кидає Вартана. Чоловік вирішує, що без Вероніки йому взагалі нічого не треба, і, чи то від гарячих емоцій, чи з конкретних причин, підпалює своє кафе.

Олексій Даруга інтригує ще більше, натякаючи, що один із героїв може зникнути безвісти.

Море може бути дуже непередбачуваним

Олексій Даруга режисер

Зйомки нових серій проходили на Київському морі.