Кипить робота над другим сезоном сіткому «Рятівники»

На Київському морі триває зйомка другого сезону сіткому «Рятівники». Серіал на замовлення ТЕТ знімають творці відомого усім «Вітальки».

У першому сезоні герої сіткому — Костя (Гарік Бірча), Тамара Петрівна (Олеся Чечельницька) і Юля (Ася Біла), опинилися на катамарані у відкритому морі. Вони вже втратили надію на повернення, тому що їх рятівники займалися більш важливими справами. Оскільки це найбезпечніший пляж набережної, то нашим героям-рятівникам — Товстому (Максим Максимюк), Артуру (Володимир Ращук), Петі (Роман Хан), доводиться створювати проблеми власноруч.

У цьому сезоні буде більше моралі і кохання. Між героями запанують нові почуття, які приведуть до неочікуваних подій

Гарік Бірча сценарист і виконавець ролі Кості

Другий сезон буде наповнений не менш напруженими подіями, як на суші, так і на морі. Можливо, нарешті, Вартан (Рустем Емірсалієв) зловить свою дружину Вероніку (Женя М’якенька) за зрадою? Або ж рятівники таки знайдуть час, аби доставити на берег катамаран з Юлею, Костею і Тамарою Петрівною? Хоч би ніхто з друзів-рятівників не зник безслідно, адже море буває дуже підступним.

У другому сезоні ми старалися врахувати всі погрішності попереднього і зробити максимум для того, щоб картинка серіалу і сюжет були цікавими і непередбачуваними

Олександра Лозинська продюсер проекту

Прем’єра другого сезону сіткому «Рятівники» запланована на весну 2017 року.

І, звичайно ж, на телеканалі ТЕТ.