Олеся Чечельницька: професія актора — це тяжкий труд, що дарує задоволення

Тамара Петрівна, теща з «Рятівників», розповіла про те, як тяжко зніматися в серіалі, жити в землянці, що викопали продюсери, і кому не варто вступати до театрального вишу.

Кайф від зйомок я отримую. Нас продюсери поселили в землянку, годують бутербродами. Щоб ролі добре вдавалися, б'ють раз на добу, о 8-й вечора. Хто саме не скажу. Я і так вже голову свою на розправу даю. Від цього й кайфуємо. Я жартую, звичайно ж. Я займаюся тим, що мені вдається, і що я люблю.

Деякі риси характеру своєї героїні я б запозичила: владність, диктаторство, матріархат. Я точно спокійніша й позитивніша людина в житті, ніж Тамара Петрівна. Я поступлива, а теща дуже ексцентрична. Її можна, як кажуть, відправляти на передову кінними артилеріями керувати. Вона зможе. Вона така.

Мені весь час хочеться виспатися. Силу й натхнення мені дають сон, спортзал, здорове харчування, люди. Потрібно не забувати багато читати. Читати, читати і ще раз читати. Мій улюблений автор — Антон Павлович Чехов. І, звичайно ж, Гарік Бірча.

Я імпровізацією не займаюся.

Матеріал в автора прописаний чітко. Від нього відходити не варто. Як говорили розумні люди, найкраща імпровізація — це добре відрепетирувана роль. Я собі не дозволяю надмірність. Я просто довіряю людям, з якими працюю на майданчику: Олексію Дарузі, Гаріку Бірчі, Асі Білій. Я вдячна всій знімальній групі. Особливе спасибі Максу Водолазькому.

Моя мрія — це моя професія. І вона дуже екстремальна. Наприклад, під час зйомок під одяг потрапляє холодна вода. А ти не маєш права зупиниться, тому що це колективний процес. Для цієї професії потрібно мати міцне здоров'я. З ним ми приходимо, але не факт, що з ним підемо.

Дівчатка, найкраща професія для вас — вийти заміж. Виходьте заміж і народжуйте дітей. Хлопчики, професія актора — це тяжкий труд, що приносить задоволення. Не йдіть у цю професію, якщо не маєте гарного здоров'я, якщо у вас неадекватна реакція психіки.

Я в 6 років в анкеті написала: я буду артисткою. Потім закінчила школу, 2 інститути. У мене музично-театральна освіта. Треба прагнути. Адже мрії збуваються, думки — матеріальні. Життя — прекрасне.