Ася Біла: «Моє життя насичене адреналіном»

Неймовірно красива й позитивна Ася Біла, яка виконує роль дружини Кості у серіалі «Рятівники», поділилися сонячним поглядом на життя, розповіла про емоції, що відчуває на зйомках, і дала цінні поради дівчатам.

У кар'єрі актора бувають такі моменти, коли прекрасно працювати з партнерами. Розумієте, коли не просто партнер, а ти вже відчуваєш рідне щось, справжнє згуртування. І на цьому проекті так сталося. Це прекрасно.

Я свою героїню не наслідую. Але, у певних моментах я її розумію, виправдовую і, звичайно ж, якісь спільні риси в будь-якому випадку є. Все-таки це моя органіка, це ж від мене йде. І є певні прототипи. Я ж спостерігаю, як мене вчили за системою Станіславського. Все в скарбничку. Кілька дівчаток подібних знайшла і довго за ними спостерігала.

У другому сезоні зйомок найбільше мені сподобалися водні сцени. Вони були найскладніші, але і найцікавіші. Тому що потрібно було швидко сконцентруватися. І, звичайно ж, романтичні сцени. Це коли ти в якомусь моменті переступаєш через себе і намагаєшся не думати про те, що поруч є камера. І завжди це хвилююче, тому що за кадром знаходиться багато людей, всі на тебе дивляться. І потрібно бути органічним, адже є інтимні дуже сцени. Згодом глядачі все побачать і все дізнаються.

Моє життя насичене адреналіном.

Моє життя — це серіал «Санта Барбара».

Коли я хочу, щоб у мене вже все було спокійно, стабільно — не виходить. Апріорі так не буває у мене. У моєму житті все постійно змінюється, дуже різко потрібно робити вибір, часто не в ту сторону, в яку хочеться. Але я вірю — все, що не відбувається — на краще. Навіть коли щось не так йде — все буде добре.

Мені дуже цікаво, що буде далі, тобто хочеться третього сезону. Тому що далі, мені здається, сюжет буде ще цікавішим. І я, можливо, щось придумаю. У мене вже є пропозиції з цього приводу.

Звідки я черпаю натхнення?

Ну... є така маленька фея ... Насправді з подорожей я беру емоційний заряд, зі спілкування з людьми, коли зустрічаєш потрібних людей, які тебе надихають, допомагають душевно, книжки радять, музику нову дають послухати. Від сонечка черпаю сили. Виходжу на вулицю, а воно мені усміхається.

Дівчата, просто беріть і робіть. Не слухайте нікого. Якщо Ви хочете чогось — йдіть вперед і пробуйте, пробуйте, пробуйте. Читайте більше, дивіться, спостерігайте, розвивайтеся, постійно розвивайтеся. Не можна зупинятися. Навіть коли щось не виходить, потрібно йти далі і пробувати себе в іншій справі, але не зупинятися, руки не опускати.