Новий сезон ЛавЛавCar: Знайомся з героями

Закохані пари вирушають у захопливу мандрівку Європою. Щодня їх чекатимуть складні випробування, шокуючі зізнання, нестримна радість та гіркі розчарування. Бажання виграти 200 000 гривень полонить думки й серця учасників. У гонитві за перемогою, герої покажуть справжні характери та недоліки своїх «ідеальних стосунків».

Тоня Головач і Даня Рапопорт

Зразкова донька своїх батьків, яка не любить програвати, і простий хлопець, який усього досягає самотужки. Тоня — фотомодель, відмінниця. Даня — продавець морозива, живе сьогоднішнім днем.На проект Даня і Тоня прийшли, аби отримати задоволення від подорожі та насолодитись часом, проведенним разом.

Діана Глостер та Олег Білоус

Емоційна та цілеспрямована красуня-блогер і врівноважений та принциповий юрист. Олег хоче, щоб Діана переїхала до нього жити, але дівчина вагається, адже має напружені стосунки з батьками хлопця. Діана звикла перемагати, і впевнена, що це шоу — не виняток. Гроші потрібні їй, аби оплатити навчання молодшої сестри. Олегу просто подобається робити кохану щасливою.

Оксана Кравчук і Богдан Орлов

Ревнива студентка, яка не стримує свої емоції, та хлопець, який має бурхливе сексуальне минуле. Богдан прийшов на проект за новими враженнями. Оксана — перевірити стосунки. В разі перемоги, Оксана мріє витратити гроші на весілля, але у Богдана на виграш інші плани.

Оля Малярчук та Олег Кошик

Запальна і невгамовна діджейка та стильний і спортивний бізнесмен. Оля цінує Олега за надійність, а він просто не може уявити життя без неї. На проект пара прийшла за перемогою. Своїми «козирями» вважають наполегливість, креативність і міцність стосунків.