ЛавЛавТрабл: Брак розуміння та перший прогрес

Мандрівнички продовжують дивувати нас, відкриваючи нові боки своїх особистостей

Після невеличкої сварки наприкінці минулого тижня, Олександра та Євген нарешті помирилися. Перший крок до примирення зробив хлопець, який зізнається, що інколи може перегнути палку з недоречним гумором. Вже за декілька хвилин киянин вирішив довести своє каяття не словом, а ділом – Женя краще за всіх конкурентів впорався із квестом з пошуку ключа, що забезпечило їм з Сашею комфортабельне пересування особистим авто із солідною форою. А уважність Олександри дозволила парі вирвати в конкурентів номер люкс із величезним ліжком та романтичне побачення. Стосунки цієї пари й справді почали розвиватися в правильному напрямку – наступного дня, коли Ксенія доволі некорректно прокоментувала рівень доходів Жені, Саша одразу ж кинулася захищати коханого та наговорила Євгенові купу комплементів. Вітаємо, Женю, здається ти дійсно почав завойовувати серце цієї жінки.

Перевірка на вміння чоловіків дослухатися до порад своїх коханих відкрила чергові приховані проблеми в наших парах. Виявляється, Женя з Івано-Франківську і в менш стресових ситуаціях часто не дослухається до Жанни, ігноруючи її зауваження. Зазвичай така поведінка просто ображає дівчину, проте цього разу за “глухоту” Євгена віддуватися мали обоє закоханих – в Румунію вони вирушили у складі четвірки. Як раз під час їхньої поїздки ми й змогли з’ясувати позицію Євгена щодо мрії коханої про заміжжя та щасливу родину. Тут наш герой також вирішив не дослухатися до дівчини та зайняв типову серед сучасних чоловіків позицію противника “штампів в паспорті”.

Люба та Олег, які сваряться майже весь час, на початку нового тижня також встигли погиркатися декілька разів. Найбільш небезпечна ситуація, в яку ця пара потрапила в понеділок – ДТП, в якій Олег зачепив автівку якогось румунського дідуся. Звичайно, обидва партнери перенервували, проте Олег, який знову накричав на кохану, веде себе досить грубо вже далеко не вперше. Здається, темперамент Олега бентежить не тільки його обраницю, а й інших учасників проекту – наступного дня саме ця пара не отримала жодного подарунку, хоча самі вони вирішили віддати найцінніше що мали – свій номер в готелі. Шкода вас, хлопці. Проте радимо вам пошукати причину такого вчинку конкурентів і в собі також. Можливо, ви занадто різкі з колегами?

Виявляється, проблема взаєморозуміння існує навіть у наших одружених стриптизерів. Пошук координатів готелю, мабуть, виявився для Ксенії справжньою тортурою – дівчина розуміла, що коханий веде її не туди, проте боялася розкрити рота, аби озвучити свою думку: “Я боюся помилитися, аби мене потім не звинуватили в цій помилці. Льоша вважає себе найрозумнішим”. Це вже точно! Коли франківці запропонували Олексію простежити за киянами, відчувши, що ті вже знають відповідь на головне питання дня, він проігнорував таку можливість та продовжив впевнено розглядати вікна башти. Навіть коли координати готелю знайшла Люба, Олексій все ще вважав, що лише він сам може знайти правильну відповідь.

Ну, Олексію, тепер саме через твою самовпевненість ти та вся ваша четвірка будете жити в наметі. Доволі суворе покарання за впертість. Цікаво, чи допоможе воно щось змінити в поведінці наших героїв?
Дивись нові серії ЛавЛавCar по буднях о 19:00 та слідкуй за оновленнями рубрики ЛавЛавТрабл на нашому сайті. Попереду в наших героїв ще дуже багато випробувань, квестів, скандалів та примирень – нудно точно не буде: