ЛавЛавТрабл: В чому сила? В коханні!

Хто з наших мандрівничків виявився найсильнішим цього тижня, а в кого забракло волі до перемоги та взаємної поваги? Дізнайся прямо зараз.

Новий день мандрівнички почали з обговорення теми мужності. Ця розмова природно повернула наших франківців до теми нервовості та агресивності Євгена. Після того, як кохана хлопця впала з квадроциклу, він накинувся на інструктора, який ніби-то занадто довго їхав до місця пригоди. Звичайно, Жанну лякають приступи гніву коханого, проте вона впевнена, що від будь-якої небезпеки з боку чужих людей хлопець завжди її захистить. Навіть ціною свого життя. Вже в наступному конкурсі з перетягування “вантажу минулого” хлопець проявив себе з кращого боку. Він одразу ж заявив, що не стане змушувати Жанну пересилювати себе і, якщо завдання виявиться занадто важким для дівчини, він просто припинить участь у ньому. Все ж таки Женя почав вчитися на своїх помилках, а це не може не радувати.

Наш ревнивець Олег також не буде терпіти образи. Проте найстрашнішим для нього є не небезпека коханої, а увага до неї з боку інших чоловіків. Слухаючи роздуми одесита про те, що Люба не має ходити на пляж або ж лишатися наодинці з масажистом, ми навіть почали сумніватися в тому, що в прихильників дівчини є хоч якийсь шанс на виживання. Нащо ж так нервувати, Олеже? Так, твоя дівчина неймовірно гарна, тому на неї обов’язково звертатимуть увагу інші чоловіки. В здорових стосунках це привід лише сильніше кохати обраницю та приділяти їй більше уваги. Ти ж обираєш доволі спірний підхід заборон та тиску.

Ксюша та Олексій в питанні розподілення обов’язків в родині та проблем демонстрації мужності зазвичай сходяться. Мабуть, саме тому ця пара так довго займала верхівку турнірної таблиці. Все ж таки, порозуміння в родині це найголовніше. Проте іноді успіх засліплює. Цього разу Олексій втратив здоровий глузд через спортивний азарт – під час конкурсу з “тягарем минулого” чоловік абсолютно перестав рахуватися з силами коханої, змусивши її розплакатися від безсилля. Ми вже знаємо, що саме Олексій часто вимагає від коханої набагато більше, ніж вона здатна винести. Таке стимулювання, звісно, може мотивувати на досягнення, але може й стомити. Ксюша вже має з десяток престижних професійних нагород, а от особливої уваги та ніжності від коханого, як нам здається, вона зазвичай не отримує.

Олександра та Євген продовжують розвивати свої стосунки та поступатися своїми принципами. Саша, яка по дорозі до замку Дракули провела з дівчатами бесіду на тему фемінізму, після свого чарівного звільнення з башти раптом заявила, що вона, на відміну від Євгена, сама впоратись із челенджами не зможе. Це неабиякий прогрес, враховуючи те, що Жені доводиться ледь не зубами виривати кожен сантиметр своєї незалежності та мужності. Щоправда й підтримка коханої робить справжні дива з нашим героєм – Женя почав почуватися ледь не всесильним через довіру та пом’якшення Олександри. Злагодженість дій та взаємна підтримка дозволила цій парі знову виграти дах над головою та уникнути ночівлі в наметі. Вітаємо! Цікаво, чи така удача й далі буде переслідувати наших киян?

Дивись нові серії ЛавЛавCar по буднях о 19:00 та слідкуй за оновленнями рубрики ЛавЛавТрабл на нашому сайті. Попереду в наших героїв ще дуже багато випробувань, квестів, скандалів та примирень – нудно точно не буде.