ЛавЛавТрабл: Протистояння спокусам

Вони всюди, куди не піди. Але чи буде кохання без них міцнішим, а стосунки — ідеальними?

Новий тиждень почався для наших мандрівничків з чергового суворого випробування. Цього разу Голос знову вирішив випробувати вірність наших героїв. Проте зараз учасники мали не лише вгадати настрій коханих, а й зустрітися віч-на-віч зі справжньою спокусою. Звичайно, не всі гравці були згодні з вибором Голосу, але навіть незважаючи на це, челлендж дав свої плоди. Подивимось, як пережили наші пари розлуку та які проблеми відкрило нове завдання…

Франківці Женя та Жанна завчасно підготували підступний план зі знищення своїх головних противників — Ксенії та Олексія. Закохані домовилися, що за будь-яку ціну вони не дадуть конкурентам заробити лайки. Навіть якщо в результаті вони й самі програють. Щодо своєї партнерки, Люби, Женя одразу ж визначив доволі жорстку та не дуже благородну позицію — нічого не робити та ніяк не допомагати дівчині. Здається, відношення до наших франківців з боку інших гравців може зіпсуватися. Сподіваємося, що хоч якась принциповість залишиться в цих героїв по відношенню до їхніх найкращих друзів — Жені та Саші. 

Люба з Олегом знову здивували нас своєю поведінкою. Дівчина, налякана недавнім скандалом, поводилася зі своїм партнером максимально обережно. Вона навіть намагалася підставити франківця, аби забезпечити Олегові фору. Навіть не знаємо, добрий це чи поганий знак в цих стосунках. Особливо, якщо зважити на те, що сам Олег у парі зі своєю фавориткою Олександрою, відривався доволі непогано. Логічна сварка між партнерами знову підпсувала їхні стосунки, проте ми цілком розділяємо обурення Люби — так, здається, наш Олег є вірним прибічником подвійних стандартів. 

Дем’янов та Саша знову, здається, вгадали ставлення один одного до челенджу, але Женя цього разу виявився набагато більш цнотливим, аніж його кохана. Хлопець лише дозволив Ксюші професійно та неймовірно швидко обцілувати його руки. Тоді як Олександра і поцілунками обсипала Олега, і мило з ним потеревенькала під час спільних прогулянок. Здається, Саша і справді єдина на проекті, хто легко знаходить спільну мову з Олегом. Мабуть, саме тому конкурент ставиться до неї так добре. Проте в одесита не багато шансів — Женя цілеспрямовано завойовує кохання своєї обраниці, і навряд чи буде терпіти противників на своєму шляху.

Ксенія та Олексій заздалегідь домовилися про межі дозволеного. В чорному списку опинилися торкання до інтимних зон нових партнерів, поцілунки з язиком та обіймашки голяка. Не густо, що скажеш. Але, на відміну від Жені та Жанни, ці закохані, здається, не домовлялись про підстави. Що не завадило Ксенії заплутати Дем’янова по-повній. Звичайно, дівчина плакала та лаяла сама себе за помилку, проте далеко не всі гравці повірили їй. В будь-якому разі, час покаже наскільки щирими були вибачення Ксенії. 

До речі, на тебе чекатиме ще один цікавий момент, який стався між цими закоханими — але про це ти дізнаєшся в 17-й серії, прем’єра якої відбудеться сьогодні о 22:00. Вмикай наш розділ “онлайн” або телевізор та спостерігай за новими випробуваннями, які чекають на закоханих: