ЛавЛавТрабл: Гордість та упередження

Як вони вплинули на стосунки наших мандрівничків у нових серіях проекту ЛавЛавCar

Схильність до віри упередженням та стереотипам може не тільки псувати життя одній окремо взятій людині, а й руйнувати долі всіх близьких такої закритої особистості. Нездатність прощати та просити пробачення, а також неспроможність оперативно змінюватись та підстроюватись під партнера часто стає причиною таких конфліктів, які можна вважати абсолютно несумісними зі щасливим життям. Ці гріхи не обійшли боком і наших мандрівничків. Сьогодні ми розглянемо проблему стереотипного мислення та зайвої гордості, які псують нашим гравцям всю малину.

Стосунки Євгена та Олександри, які останнім часом виглядають набагато краще з боку, насправді не є такими вже й ідеальними. Не дивлячись на те, що Євген з усіх сил намагається догодити коханій та прислухається до всіх її побажань та коментарів, часом навіть в їхній парі стаються конфлікти. Олександра, яка не звикла довірятися партнерам, досі не завжди бачить справжні вчинки Жені – часто вона, оцінюючи його поведінку, орієнтується на той образ, що мала про обранця ще до початку проекту. Іноді дівчина ніяк не може довіритися партнеру, піти назустріч, відреагувати м’якше – вона ніби забуває про всі ті прекрасні речі, яких вони встигли досягти разом, і хоче командувати, кричати та сваритися. В цій парі позиция гордої та упередженої заслужено дістається тобі, Саша. І нехай це поки що ніяк не відображається на ваших результатах в проекті, така поведінка може спаплюжити будь-яке світле почуття в довготривалій перспективі. Тож ми радимо тобі якомога швидше позбутися цих рис та відкритись коханню та порозумінню.

Конфлікт Олега та Люби лише посилився. Виявилось, що напиватися та кричати на кохану Олег почав вже більше трьох місяців тому, але закохана в того хлопця, з яким колись познайомилась, вона продовжувала весь цей час прощати його та повертатися в принизливі стосунки. Олег став жертвою власних стереотипів про те, як має виглядати та що має робити справжня дівчина його мрії. Тепер обидва партнери потерпають від власної гордості – вони не можуть чесно поговорити про свої почуття чи попросити вибачення. Як результат – грандіозний скандал, який поглинув всіх учасників проекту та майже пожер залишки теплих почуттів між самими партнерами. Подивимось, чи зруйнує ця сварка відносини однієї з наших пар, чи, може, комусь з них вдастся поступитися власною оманою на користь власного ж щастя?

В стосунках Ксенії та Олексія також є місце для непорозумінь та упереджень. Так, чоловік нерідко сприймає лише “застарілий” образ коханої, відмовляючись визнавати що людина, з якою він живе під одним дахом, може змінюватись сама та вимагати змін від інших. Ксенія стверджує, що страждає від цього, а от надмірна гордість коханого її ані трохи не непокоїть – дівчина сама завжди починає процес примирення, адже не може довго знаходитись в стані конфлікту. Можливо, саме здатність поступатися гордістю і є ключем до спільного щастя? Може, але це не точно. Адже для повного щастя нашим героям не вистачає здатності Олексія поступатися своїми принципами та дослухатися до бажань партнерки.

Женя та Жанна з усіх наших гравців, мабуть, найменше схильні до упередженості. Так, в цих героїв є свої проблеми, проте саме упередженість та схильність до стереотипного мислення – точно не їхні коронні гріхи. Можливо, без цієї чарівної здатності дивитись на дії партнера під новим кутом, наші франківці взагалі не змогли б бути разом. Стосунки на відстані та “цікава” робота Євгена це точно не те, з чим могла б примиритися людина з тією ступінню недовіри, яку має, наприклад, Олег. Проте, володіючи здатністю підлаштовуватись під партнера, Жанна взагалі не може змінювати своїй стереотипній поведінці. Так, застаріла фобія дівчини в черговий раз завадила гравцям пройти челендж і позбавила франківців п’яти чесно зароблених лайків. Така заскорузлість теж, між іншим, може псувати людині життя, тож ми радимо Жанні замислитися над тим, чи потрібно їй і надалі плекати свої страхи та комплекси.

Дивись нову серію ЛавЛавCar сьогодні о 22:30 та слідкуй за оновленнями рубрики ЛавЛавТрабл на нашому сайті. Попереду в наших героїв ще дуже багато випробувань, квестів, скандалів та примирень – нудно точно не буде.