ЛавЛавТрабл: Вірність собі та своїй половинці

Як наші пари впоралися з перевіркою вірності та чим загрожує новий конфлікт нашому проекту та коханню учасників

Новий тиждень третього сезону ЛавЛавCar розпочався доволі тихо, але це було лише затишшя перед бурею. У вівторок наш Голос влаштував мандрівничкам доволі жорстку перевірку вірності та взаєморозуміння. Завдання з фотосесією не лише дозволило нам та самим гравцям краще розібратися в їхніх стосунках, а й спровокувало декілька доволі серйозних конфліктів. Тож давай детальніше розглянемо успіхи та невдачі всіх наших пар!

Жанна та Женя, хоча й мають стосунки на відстані, вже встигли доволі непогано вивчити одне одного. Ці учасники зазвичай добре розуміють чого можна очікувати від другої половинки та частіше за все намагаються знайти порозуміння. Сьогодні їм, принаймні, вистачило сил та сміливості аби знайти компроміс навіть не домовляючись. Так, наші франківці не лише щиро визнали свої симпатії до Саші та Євгена, а й синхронно позбавилися зайвого одягу під час еротичної фотосесії, що дозволило їм заробити жадані лайки та зайвий раз зміцнити свої стосунки, нехай і таким нетрадиційним шляхом.

Євген та Олександра, в свою чергу, також змогли точно вгадати бажання одне одного та вчинили згідно з моральними орієнтирами партнера. Браво, кияни! Ми дійсно радіємо за вас, адже неможливо не помітити як завдяки нашому проекту ваші стосунки не просто розвиваються, а стрімко летять на зустріч справжньому щирому коханню. За останні декілька днів саме ці гравці виявились єдиними, хто не встиг серйозно почубитися та наговорити один одному купу неприємних слів. Звичайно, Жанна, яка очікувала від Євгена справжньої палкості під час фотосесії, мабуть, була трохи розчарована. Проте, Женя вчинив в цій ситуації максимально правильно – і кохану не образив, і партнерці по фотосесії допоміг заробити додаткові лайки. Справжній джентльмен, так тримати!

Далеко не так гармонійно все було в парі Люби та Олега. Наші одесити взагалі стали цвяхом цього випуску, а їхня сварка зуміла захопити всіх без виключення учасників проекту. Люба, яка протягом половини проекту поводилася наче справжня жертва, нарешті змогла трохи розкріпоститися та випустила назовні себе справжню. Така новина просто шокувала Олега, який звик, що дівчина боїться ослухатися його думки та здивувати його прийнятим рішенням. Скандал та купа образ, що пролунала в адресу Люби, не роблять тобі, Олегу, честі. Втім, цей проект покликаний відкривати в наших учасниках всі, навіть найнеприємніші боки особистості. Тож подивимося далі до чого призведе ця сварка та чи зможуть порозумітися найбільш закриті та запальні наші учасники.

Саме Олексій наполіг на тому, аби Люба зробила те, що хоче саме вона. Здається, саме підтримка старшого та сильнішого Льоші дозволила нашій Любі зробити вирішальний крок. Мабуть, саме така здатність переконувати колись зачарувала й Ксенію. Проте, чи не через неконтрольовану жагу Олексія до контролю над коханою ця пара прийшла на проект? В будь-якому випадку, перевірка вівторка довела наявність взаєморозуміння в цих закоханих хоча б у питанні вірності та дозволеності. Навіть не дивлячись на те, що через сварки інших ці гравці не змогли отримати “найлегші лайки в своєму житті”, вони довели що розуміють одне одного та можуть підтримати партнера у важку хвилину. В цих гравців навіть вистачає сил аби в такому скрутному становищі ділитися силою та впевненістю із Любою, що доводить – навіть під час запеклої боротьби між конкуруючими сторонами завжди має залишатися місце для людяності та поваги.

Дивись нові серії ЛавЛавCar по буднях о 22:00 та слідкуй за оновленнями рубрики ЛавЛавТрабл на нашому сайті. Попереду в наших героїв ще дуже багато випробувань, квестів, скандалів та примирень – нудно точно не буде.