Команду “Зірконавти” сформовано!

ТЕТ радий познайомити тебе з українцями, які вирушать підкорювати космос вже на початку листопада

Конкурс відео-візиток від ТЕТ та UKRAINIAN SPACE Х завершено. За минулі декілька днів ми отримали величезну кількість заявок, кожна з яких була унікальною та неймовірно смішною. ТЕТ було дуже приємно отримувати як візитки від наших глядачів, так і від героїв каналу. Ми вдячні за таку активність та раді, що українці мають таке добре почуття гумору. 

Тому ми впевнені, що тобі сподобається наш новий проект. 5 листопада в ефірі ТЕТ стартує показ нового комедійного серіалу “Зірконавти”, головні ролі в якому виконають відомі герої та гумористи. За сюжетом, Перша українська космічна місія стала можливою завдяки неймовірному технічному прориву в українській науці. Про подробиці цього відкриття та особливості місії ми розповімо тобі трошки пізніше, а сьогодні ми хочемо познайомити тебе з ключовими персонажами “Зірконавтів”. 

Вітя

Посада: Командир

Актор: Віктор Розовий

Невпевнений та скромний зірконавт, який випадково став командиром екіпажу. У Віті немає потрібного для цієї посади досвіду, а його поведінка викликає неоднозначні почуття в команди, проте, ми віримо в те, що під час Космічної місії, наш герой зможе розкрити в собі нові таланти та здивує екіпаж неординарністю своїх рішень екстремальних проблем. 


Льоха

Посада: Штурман

Актор: Олександр Станкевич

Веселий та позитивний штурман, що завдяки своєму почуттю гумора може розрядити будь-яку напругу. Льоха прекрасно знається на своїй роботі та може знайти дорогу додому навіть з найвіддаленішого куточка Всесвіту та навіть за умови поламки всіх навігаційних систем корабля. 


Гурамич

Посада: Бортінженер

Актор: Сергій Бібілов

Кваліфікований спеціаліст в своїй галузі. Може розібрати та зібрати космічний шаттл із заплющеними очима за 15 хвилин. Розмовляє рідко, але завжди по ділу. Має розвинуті лідерські якості та може навести лад серед екіпажу в будь-якій ситуації. 


Азіз

Посада: Лікар

Актор: Рустем Емірсалієв

Азіз — турок з освітою лікаря, який добре розуміє українську, але його словниковий запас залишає бажати кращого. Проте зі своїми прямими обов’язками він зазвичай добре вправляється, хоча й не дуже традиційним шляхом. 


Оксана

Посада: Астронавт-дослідник

Акторка: Даша Кобякова

27-річна Оксана є онукою відомого серед працівників космічної сфери Юрія Архиповича. Виконуючі нереалізовані амбіції свого відомого дідуся, Оксана летить у космос, де основним її завданням є проведення досліджень та експериментів. Оксана дуже розумна, але в екстремальних умовах вона діє як типова дівчина-білявка. Проте, в усіх є свої недоліки.