Ігор Качур та Лілія Цвєлікова ексклюзивно для «Твій день» розкрили подробиці зйомок серіалу «#ЯЖЕБАТЬ»

Головні актори серіалу «#ЯЖЕБАТЬ» Ігор Качур та Лілія Цвєлікова на програмі «Твій день»

Головні актори серіалу «#ЯЖЕБАТЬ» Ігор Качур та Лілія Цвєлікова на програмі «Твій день» розповіли про зйомки, адже вже 6 грудня о 22:00 телеканал ТЕТ покаже прем’єру найсмішнішого сімейного серіалу. 

Ігор та Лілія грають батю Бодю та матусю Свєту маленького Діми. Глядачі побачать їхнє сімейне життя: як тато буде вибиратися з перепон, створених ним же самим, та як мама будуватиме свою кар’єру.  

За словами Лілі, найскладнішим у зйомках була робота саме з малюками, адже дитину грали брати-близнюки Даня та Нікіта. Вони, як і всі діти, непередбачувані та живі: в них може змінитися настрій — і тоді вся знімальна команда кидає свої сили на заспокоєння маленьких зірок. 

Не дивлячись на це, Ігорю дуже сподобалося працювати з близнюками. І хоча в нього ще немає власних дітей, він вже відчув задоволення від проведення часу з дітьми, такими жвавими та зовсім різними. 

Серіал «#ЯЖЕБАТЬ» — історія про молодого та не дуже серйозного батька, вимушеного взяти на себе відповідальність за життя свого дворічного сина, поки мати малюка вийшла на роботу, тож тепер наш тато має подорослішати. 

До того ж телеканал ТЕТ дарує можливість виграти телевізор! Якщо в тебе є цікава та кумедна історія зі своєю дитиною, публікуй її в Instagram  під хештегом #яжебать_тет та чекай на результати 10 грудня.