Що ми знаємо про Ігоря Качура

Ігор Качур – молодий український актор театру та кіно

Освіту Ігор отримав у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення ім. І. Карпенко-Карого. За його плечима зіграна не одна роль, а вже скоро він з'явиться на екрані телеканалу ТЕТ у ролі Боді в серіалі “#ЯЖЕБАТЬ”.

Бодя дуже веселий хлопець, але при цьому трохи інфантильний. А ще він нещодавно став татом, і з цього моменту починається історія.

Після народження сина Діми у молодих батьків виникають фінансові труднощі, і піти на роботу вирішує молода мама, не встигнувши влаштувати дитину в дитячий садок. Тепер вихованням сина займатиметься батько.

Тож давай дізнаємося кілька цікавих фактів про Ігоря.

З дитинства Ігор був впевнений, що стане лікарем, проте в останній момент віддав перевагу творчості. Ще з дитинства йому подобалась камера. Ігор охоче знімав сам і розкуто тримався в кадрі.

Ігор віддає перевагу пасивному відпочинку, адже екшену йому вистачає на зйомках. Повалятися тюленем на пляжі і провести час з улюбленою книгою та коктейлем, що охолоджує, Ігорю подобається більше. Професія обрала замість актора як варто відпочивати.

Ігор хотів би багато подорожувати та облетіти всю планету, але актор той ще фанат своєї справи. Ролі в театрі, кіно та телевізійних проектах – пріоритет. Однак у нього все попереду, можливо, наступна зйомка буде вже у новій для Ігоря країні.

Найцікавіший факт - якби Ігор мав можливість поспілкуватися абсолютно з будь-якою людиною, він би обрав Висоцького, Спілберга або навіть самого Шекспіра. Цікавий творчий квартет виходить, таким складом можна підкорити всі премії у світі кіно, ти так не думаєш?

Ми продовжимо знайомити тебе з Ігорем Качуром та акторами серіалу "#ЯЖЕБАТЬ", який вже скоро вийде на телеканалі ТЕТ. Стеж за новинами, щоб першим дізнатися нові подробиці прем'єри. Обіцяємо, буде не по-дитячому весело!