Зіркові татусі у спецпроекті #ЯЖЕБАТЬ

Зіркові татусі у спецпроекті #ЯЖЕБАТЬ

Юрій Ткач, Павло Зібров та інші зірки розповіли ТЕТ про свій досвід батьківства

Бути батьком – складне завдання, з яким, як здається спочатку, впоратися неможливо. Проте за наявності справжнього бажання порозумітися з дитиною, можна не лише стати крутим татом, але й виростити для себе найкращих друзів, помічників, натхненників.

ТЕТ розпитав у зіркових татусів як вони впоралися з труднощами батьківства, чому вони навчилися в своїх дітей та чого мріють навчити наступне покоління. У нашому проекті взяли участь Євген Кошовий, Юрій Ткач, Павло Зібров, Тарас Стадницький, Тімур Мірошниченко та інші талановиті й відомі чоловіки, що радо назвуться #ЯЖЕБАТЬ.

Скоріше переходь за посиланням і читай історії від наших зіркових татусів – ми були вражені тією ніжністю та турботою, з якими наші герої ставляться до своїх дітей.

А вже 6 грудня о 22:00 на ТЕТ відбудеться прем’єра нового ситкому «#ЯЖЕБАТЬ» – це історія про молодого батька, що намагається самотужки впоратися з немовлям, поки його дружина на роботі. Мати малюка втомился від декретних буднів та вирішила перевірити чоловіка – чи зможе він нарешті подорослішати?