«Вечірка»: Михайло Досенко

«Мені дуже подобається мій персонаж. Протягом сюжету він розвивається, стає сміливішим. З Гариком працювати чудово. Він заряджає позитивною енергією і допомагає правильно зрозуміти свого героя.

Сам я вечірки не люблю. Мені рибалка подобається. Але серіалом я задоволений. І, мабуть, хотів би потрапити в таку ситуацію насправді. Я люблю насичувати життя подіями. Часом необхідно усамітнитись і щось обдумати. Але радість мені дарує можливість отримати адреналін.

Маю кішку Алісу. Дуже її люблю. І це у нас взаємно. Знайшли ми її на вулиці. Вона навіть життя мені врятувала. Я прийшов додому з рибалки, залишив рибу в духовці, а сам заснув, бо дуже стомився. Кішка мене розбудила і я зрозумів, що навколо мене якийсь туман. А ще вона мій будильник і розрада.

Я дуже смачно готую. Фірмову страву виділяти не бачу сенсу, бо гарно виходить усе, за що берусь. Виріс у багатодітній родині, де 5 дітей. Я 4-й. Майже вся хатня робота припадала на нас зі старшим братом. Я точно знаю, що не егоїст. Можу поступитись, аби сім’ї було добре. А люди, які працюють в одному кінопроекті, — це теж сім’я.»

Знайомся також з Лізою Любимовою