День з героєм ТЕТ: Ольга Сидорченко

Оля настільки крута, що їсть папір, ще й інших до цього намовляє.

Якщо ти любиш вранішні підйоми, тобі точно сподобається Олін розпорядок дня. ТЕТ прокинувся о 6:20, щоб вийти разом на пробіжку і помилуватися сумирним одеським морем. Погода була в гарному настрої, тому Оля змогла не лише побігати, а й скупатися, зняти відео та зробити селфі. Надзвичайно продуктивний ранок.

Але яким би не було море прекрасним, час повертатися до рідного Києва. Готуємо подарунок для мами (головне, не з’їсти його дорогою), складаємо речі і вирушаємо на автовокзал. Одеса попрощалася словами “ Welcome to Odessa”. Що сказати, місто гумору… 

Найкраще в дорозі те, що вона обов’язково колись закінчується. Але на цей раз ми змогли по-справжньому насолодитися процессом подорожі. Море, степи та неочікувані зупинки серед поля — Україну неможливо не любити, коли бачиш таку красу навколо. Але все одно, приємно, що їдеш додому до подруг-колег Лізи Любимової та Анастасії Цимбалару, які відривалися з Олею на “Вечірці”. Дівчата й цього разу не розчарували: показали нову дієту на основі паперу з обов’язковим кряканням качечки в якості супроводу та інсценували зустріч з фанаткою. Ну, майже. 

Після такого насиченого дня з ТЕТ треба спати до обіду, щоб відновити сили. Або увімкнути “Вечірку” на 1+1 video — ідеальний спосіб релаксу.