Гарік Бірча про «Вечірку»

Сам сюжет полягає в тому, що є двоє друзяк, а один із них постійно втрапляє в якусь халепу. Хлопець закохується в дівчину, а друг допомагає йому добитися її уваги. Вони влаштовують вечірку. Вдаючи з себе мажорів, пробираються в заміський будинок депутата. Планують, що вечірка триватиме 1 день, точніше ніч. Але паті затягується і починаються такі пригоди, яких герої зовсім не чекали.


Я не прихильник гучних гулянок. Звичайно, можу провести час в хорошій компанії, але без таких наслідків, як у героїв «Вечірки».

Мого героя звати Дімон. Він дуже харизматичний, впевнений, лідер. Він має позитивні сторони, але їх не так багато, як у його друга Жені. Дімон живе одним днем, любить пригоди, знаходить вихід з будь-яких ситуацій. Правда, наслідки такі, що знову доводиться шукати вихід. Він любить ризикувати, шуткувати, хвалитись, підколювати. Ще й видає себе за мажора.

З акторами було дуже комфортно працювати. Мало того, що вони молоді, артистичні й талановиті, так ще й самі закохались у цей проект. І їм грати було кайфово. Всі намагались щось нове запропонувати.


Найбільше запам’ятались сцени з басейном, коли ми дівчат штовхали туди. Хоча кожен день був насиченим. Намагались працювати за графіком, якщо не вмішувалась погода. Одного дня зникло світло й довелось запускати генератори, тому втратили трохи часу. Але ж від форс-мажорів ніхто не застрахований.

Коли немає зйомок, я складаю нові пісні й проекти, які дуже хочу реалізувати. Творчість завжди присутня в моєму житті.

Дивись усі серії «Вечірки»