День з героєм ТЕТ: Михайло Досенко

Сьогодні ТЕТ театральний.

Почати день в листопаді зі сніжної заметілі? Легко, якщо це Київ. Погода змінюється швидко, як настрій примхливої дитини, тому Михайло навіть не здивувався, а привітав цей день разом з пухнастим улюбленцем. Вдягаємося якомога тепліше і можна виходити на вулицю. Нарешті снігопад зупинився, визирнуло сонце і можна насолодитися чудовим краєвидом дорогою на роботу. 

Разом з Михайлом ТЕТ потрапив за куліси театру на підготовку до вистави. Зовсім інша “Вечірка”, згоден? Пройшла вистава просто чудово, з-за завіси ТЕТ спостерігав, як актори зірвали кількахвилинну овацію залу. А краще за це немає нічого. 

Далі, як думаєш, куди? Правильно, в театр. Але вже в ролі глядача. Цього вівторка Михайло відвідав славнозвісний “Театр на Подолі”, де давали виставу його друзі. Після — прогулянка вечірнім Андріївським узвозом та Подолом. Історична частина столиці зачаровує своєю красою. 

Наприкінці — в магазин, поповнити запаси, щоб були сили прокинутися завтра зранку. А ТЕТ вже готується до наступного тижня. Адже вівторок, він як маленька таємна скринька — ніколи наперед не знаєш, що чудового принесе цей день.