Костянтин Войтенко показав пристрасний танець

Читай враження актора від другого ефіру танцювального шоу.

Актор, який грає Рому Монтенко у ситкомі «Ромео і Джульєтта з Черкас» на телеканалі ТЕТ, бере участь у новому сезоні «Танців з зірками». Темою другого ефіру шоу стало кохання — Костя з партнеркою Роксоляною Маланчук показав запальну самбу під композицію «Hit the road Jack».

На ефір актора прийшли підтримати серіальна родина: Поліна Василина, Маргарита Бахтіна, Андрій Пономаренко та Віра Кобзар. Актори емоційно вболівали за колегу та підтримували його пару. Поліна Василина розповіла, що дуже підтримує серіального нареченого та навіть плакала під час номеру Кості на першому ефірі. «А їх самба була дуже драйвовою. Костя і Роксоляна докладають дуже багато зусиль і, мені здається, що їх поки що недооцінюють. Проте я вірю, що у них все попереду і, звісно, я буду дуже вболівати за цю пару».

Суддям сподобався яскравий образ актора і запал, через який складно було всидіти на місці. Вони поставили загалом 16 балів, тож Костянтин та Роксоляна зайняли 9 місце у турнірній таблиці за оцінками журі.

Сам Костя зауважив, що самба — це найскладніший з усіх бальних танців, тож вони з Роксоляною довго та старанно готувалися: «Я знав, що самба має багато складних технічних моментів. І я задоволений тим, що мені вдалося зробити баунс, про який зауважив Влад Яма. Самба дуже енергозатратна, тож, певно, ми станцювали не на 100 відсотків, але, я вважаю, що ми впоралися з цим завданням. Мені дуже сподобався танець». Актор також зазначив, що дуже вдячний всім глядачам, які підтримують пару і особливо пишається тим, що професійні танцюристи позитивно оцінюють його номери. «Мені подобається точні коментарі — як схвальні, так і корегуючі — які дають Максим Чмерковський і Влад Яма». Костя також відповів на зауваження Катерини Кухар про неспівпадіння у кроках, яке не задовольняє зіркову суддю вже другий ефір поспіль: «Катерина дає загальні коментарі і чомусь завжди робить акцент на нашій різниці у рості. Але у цьому і фішка нашої пари — це складно і в цьому наш виклик! Проте, можливо, її стратегія у тому, щоб я став максимально крутим і перевершив сам себе».

За результатами глядацького голосування Костя та Роксоляна пройшли у наступний ефір. Глядачі називають Костю фаворитом цього сезону та одним з головних претендентів на суперфінал. Тож тримаємо кулачки за актора та дивимось прем’єру ситкому «Ромео і Джульєтта з Черкас» по буднях о 22:00!

 

СХОЖІ НОВИНИ