Сімейні пристрасті спалахнуть з новою силою у новому сезоні "Ромео і Джульєтта з Черкас"

Збільшуємо градус кохання цієї осені. Скоро на ТЕТ прем'єра нового сезону українського комедійного серіалу "Ромео і Джульєтта з Черкас".

Знаємо, як вам бракувало черкаських пристрастей з італійським присмаком. Тож більше не будемо томити в нестерпному очікуванні. Новий сезон комедійного серіалу "Ромео і Джульєтта з Черкас" вже зовсім скоро покажуть на телеканалі ТЕТ. З цими колоритними й темпераментними парочками яскрава й закохана осінь забезпечена.

У першому сезоні нашумілого весільного переполоху молодята Рома та Юля так старанно мирили запекло ворогуючих батьків, що ті випадково обмінялися партнерами. Так, тесть несподівано закохався в дошкульну й вольову сваху, а чуттєва й романтична теща перескочила до свата.

Розкручувати цей любовний чотирикутник доведеться, звичайно ж, його головним винуватцям – Юлі та Ромі. Просто взяти та змиритися з новими мамами й татами – не про цю запальну парочку. Однак новоспеченому подружжю не позаздриш. Їм хоч би самим притертися, не те що батьків у законні шлюби повернути. Градус напруги в заплутаній черкаській історії зростає ще й через фінансові потреби молодої пари та іпотеку.

Акторський склад нового сезону "Ромео і Джульєтта з Черкас" непорушний: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Костянтин Войтенко, Андрій Пономаренко, Віра Кобзар і Маргарита Бахтіна. Усі вони як один кажуть, що на глядачів телеканалу ТЕТ чекає ще більше гумору, непередбачуваних сюжетних поворотів і кохання, куди ж без нього.

"Увесь новий сезон молодята намагаються нас помирити й самі через це ледь не розлучаються. Не хочу спойлерити, але це буде дуже смішно. Вам однозначно сподобається", – прокоментував Назар Задніпровський, він же Толя Капуленко.

"Я дуже чекатиму новий сезон "Ромео і Джульєтта з Черкас". І сценаристи, і режисер, і всі ми прощупали, на що варто звертати увагу, тому цей сезон буде ще крутіший, ще смішніший. У ньому такий гумор, який сподобається кожному", – додала серіальна Джульєтта Поліна Василина.

Нагадаємо, що перший сезон серіалу "Ромео і Джульєтта з Черкас" видався настільки захопливим, що підкорив міжнародну стримінгову платформу Netflix і наробив там неабиякого галасу. Він потрапив у трійку найпопулярніших серіалів в Україні й тим самим підігрів очікування тисяч глядачів.

Тож чи зможе Рома й надалі вирулювати з усіх "аварійних" ситуацій? Чи витримає їхнє з Юлею кохання напругу сімейних пристрастей? Чи повернуться Толя та Стьопа до своїх законних половинок? Відповіді на всі ці запитання дізнавайтеся у новому сезоні романтичної комедії "Ромео і Джульєтта з Черкас". Затамували подих і з нетерпінням чекаємо на палку прем'єру на телеканалі ТЕТ.

"Закохані в життя" – це точно про цих черкаських вогників.

 

СХОЖІ НОВИНИ