“Дуже не хочу, щоб акторська династія обірвалася”, – Назар Задніпровський вперше розповів, ким мріє стати його син

Зірка серіалу “Ромео і Джульєтта з Черкас” Назар Задніпровський – актор у четвертому поколінні.

У професію його буквально за руку привела бабуся Юлія Семенівна – видатна акторка столичного театру Франка, що жила сценою та грала до останнього подиху. У Назара Задніпровського двоє дітей – син Михайло та донька Юлія. Актор щиро вірить, що гени все ж візьмуть верх, але на театральну сцену поки не тягне ані Юлю, ані Михайла. Хлопець хоче працювати в IT.

“Сподіваюся, що донька стане актрисою, а син – актором. Однак, судячи з його любові до комп’ютера та програмування, навряд чи. Він айтішником хоче бути, а що з цього вийде – побачимо. Це популярний і грошовий напрямок. Не треба нікуди їздити, гастролювати, працювати можна з дому. Рідний дядько Михайла айтішник, він до нього більше тягнеться, ніж до мене. Радиться з ним, дослухається до нього”, – розповів Назар Задніпровський.

Проте зауважив, що в IT-сфері Михайла найбільше ваблять великі гроші. Витрачати роки на підкорення театрального олімпу він поки не готовий.

“Він якось запитує: “Тато, скільки ти заробляєш?” Я кажу: “Не твоє діло. Заробляю так, щоб вас прогодувати. Але будь готовий, що зніматися й нормально заробляти я почав тільки у 40 років”. І що він на це відповідає? “У скільки? У сорок? Та ну його це акторство” (сміється). Але я все одно плекаю велику надію, що п’ятому поколінню акторської династії Задніпровських бути. Звичайно, дуже не хочеться, щоб акторська династія обірвалася”, – обнадійливо зізнався актор серіалу “Ромео і Джульєтта з Черкас” Назар Задніпровський.

Нагадаємо, що в романтичній українській комедії, яка підкорила Netflix, Назар Задніпровський зіграв главу сімейства та забезпеченого тата нареченої Толю Капуленка. У нестримній підготовці до весілля батьки черкаських молодят несподівано помінялися парами. Толя Капуленко закохався не просто у сваху, а у дружину свого запеклого ворога. 

У новому сезоні комедійного серіалу “Ромео і Джульєтта з Черкас” новоспеченому подружжю Юлі та Роми доведеться розкручувати шалений любовний чотирикутник батьків і повертати їх до законних половинок. Чи під силу це молодому подружжю, дивіться з 9 жовтня на телеканалі ТЕТ. З понеділка по четвер о 19:00 гучне продовження всім відомої шекспірівської класики в українській інтерпретації.

 

СХОЖІ НОВИНИ