ТЕТ оголосив дату прем’єри нового сезону "Ромео і Джульєтта з Черкас"

Продовження гучної комедії, що підкорила мільйони сердець

Глядачі телеканалу ТЕТ добре знають: якщо літо насичене зйомками, то осінь буде сповнена спекотних прем’єр! Зустрічайте новий сезон комедійного серіалу “Ромео і Джульєтта з Черкас” з 9 жовтня на ТЕТ. З понеділка по четвер о 19:00 дивіться продовження шаленої шекспірівської класики в українській інтерпретації.

Як відомо, кінцівка першого сезону комедійного серіалу “Ромео і Джульєтта з Черкас” ошелешила 1+1 багатьох. У нестримному вирі весільної підготовки черкаські наречені так силувалися примирити батьків і владнати їхній давній конфлікт, що з запеклих ворогів ті перетворилися на коханців. До неможливості суворий і прискіпливий батько Юлі опинився в одному ліжку з норовливою свахою, а його романтична й надчуттєва дружина закохалася у поступливого тата Роми.

Свати не просто помінялися парами, а під градусом кохання подали на розлучення! Словом, натворили такого, що клопоту молодятам на цілий сезон. Вже цієї осені в новоспеченого подружжя Юлі та Роми буде лише один місяць, щоб повернути нестримно закоханих у законні шлюби й самим при тому не розсваритися.

Акторський склад серіалу “Ромео і Джульєтта з Черкас” незмінний: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Костянтин Войтенко, Андрій Пономаренко, Віра Кобзар і Маргарита Бахтіна.

“У першому сезоні є дві сімейні пари, які виявилися ворогами. Усе через те, що колись вони не поділили своє кохання. І це кохання – я. Усі конфлікти призводять до того, що наші герої згадують своє прекрасне минуле і з новими почуттями повертаються одне до одного прямо на весіллі своїх дітей. Я думаю, що психотерапевт у другому сезоні заробить багато грошей”, – заінтригувала Віра Кобзар, серіальна мама Юлі.

Тож куди занесе героїв цей любовний чотирикутник, дивіться у вибухово-романтичній прем’єрі на телеканалі ТЕТ. Новий сезон “Ромео і Джульєтта з Черкас” з понеділка по четвер о 19:00. Закохуйтеся в життя з нашими черкаськими вогниками.

 

СХОЖІ НОВИНИ