ТЕТ – інфопартнер Першої української космічної місії

Запуск першого шаттлу заплановано на початок листопада

Нещодавно представники компанії UKRAINIAN SPACE Х оприлюднили інформацію щодо планування історичного запуску першого вітчизняного космічного шаттлу. ТЕТ радий повідомити тобі, що інформаційним партнером Першої української космічної місії стане саме наш телеканал. 

Грандіозна подія намічена на початок листопада поточного року, точна дата старту буде обиратися в залежності від погодних умов. Наразі спеціалісти компанії UKRAINIAN SPACE Х вже провели низку безпілотних тестових запусків корабля MINI SPACE SHUTTLE. Всі тестові запуски пройшли без аварій та будь-яких проблем, тож представники дослідної лабораторії заявляють про повну готовність команди до здійснення справжнього запуску з екіпажем на борті. 

Телеканал ТЕТ буде виконувати роль офіційного медіапартнера Першої української космічної місії та здійснювати повну інформаційну підтримку запуску.

"Ми щасливі виконувати цю важливу місію та гарантуємо, що наші глядачі зможуть отримати максимум цікавої та корисної інформації про цю історичну подію. Сподіваємося на плідну співпрацю та віримо в успіх наших дослідників", – заявила генеральний продюсер телеканалу ТЕТ Вікторія Шульженко. 

Ми разом з тобою будемо слідкувати за відбором космонавтів для Першої української космічної місії, вигадаємо назву для нашої команди астронавтів та будемо слідкувати за усіма подробицями цієї неймовірної події. Слідкуй за оновленнями на сайті ТЕТ, та будь у курсі найважливіших новин країни.